İLÇE HABERLERİ:
Polisimize tam destek!

13 Aralık 2016 Salı 09:46

İstanbul Beşiktaş’ta Bölücü Terör Örgütü PKK’nın kolu TAK tarafından gerçekleştirilen ve 44 canımızın şehit olan Bombalı saldırı sonrası AK Parti teşkilatları, Emniyet güçlerimize moral ziyareti gerçekleştirdi. “Polisimin yanındayım” mesajı veren AK Parti Teşkilatları teröre sert tepki gösterdi. Kalleş saldırı sonrası Emniyet güçlerimize destek artarken, Bu önemli desteklerden biri de Ak Parti Gebze ilçe Başkanı Hasan Soba'dan Geldi. Başkan Soba,  İlçe yönetim kurulu üyeleri ve Mahalle Başkanlar ile birlikte Gebze  İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider ve Cumhuriyet Polis Karakolunu ziyarette bulundu. Hain saldırıdan duydukları büyük üzüntüyü dile getiren Hasan Soba “Vatan, bayrak sevgisiyle canları pahasına yurdumuzu her daim koruyan kollayan tüm polislerimizi asla yalnız bırakmayacağız. ”dedi

DARICA’DAN MORAL ZİYARETİ

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve İlçe yöneticileri hem hain saldırı sonrası hem de Mevlid Kandili nedeniyle Polisimize destek ziyareti gerçekleştirdi. Bıyık ve Ekibi, Beşiktaş’ta yaşanan elim Terör olayından dolayı büyük üzüntü duyarken, İlk ziyaretlerini de Darıca İstasyon Aynalı Karakoluna yaptılar. Burada Karakol Amiri ve Polislerle tek tek tokalaşan ve karanfil dağıtıp Kandillerini kutlayan Bıyık ve İlçe yöneticileri Polislere meslektaşlarının şehit olmasından dolayı baş sağlığı dilediler.

ÇOK ÜZGÜNÜZ

Böyle Mübarek bir gecenin arifesinden yaşanan Terör olayından dolayı büyük üzüntü duyduklarını dile getiren Başkan Muzaffer Bıyık, Terörü Lanetleyerek şöyle konuştu: “Bugün Mevlid Kandili. Çok özel ve Mübarek bir gündeyiz. Beşiktaş’ta yaşanan Terör saldırısı yüreğimizi yaktı. Terör hiçbir zaman emeline ulaşamayacaktır. Şehit olan Polis ve vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bu elim olaydan dolayı Kandil Gecesi münasebeti ile ilk ziyaretimizi Polis Karakolumuza yapmayı uygun gördük. Allah onlardan Razı olsun. Ülkeleri için canlarını ortaya koyuyorlar. Polis camiamızın ve Halkımızın başı sağ olsun. Rabbim bir daha hainlere fırsat vermesin” dedi.

Selçuk Esmer GECAL

--------

 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Gençlik Merkezi’ne yoğun ilgi
Çayırova Belediyesi’nin geçtiğimiz aylarda açılışını gerçekleştirdiği Gençlik Merkezi’ne, ilçedeki...

Haberi Oku