banner1036
KÜLTÜR VE SANAT:
Armada Yeni Sezona 3'ü Yeni 13 Oyunla Hazır

04 Ekim 2016 Salı 12:33

Cenk Gür tarafından kurulan, Gür’ün genel sanat yönetmenliğini de üstlendiği Armada Tiyatro Topluluğu yeni sezon öncesi moral depoladı. Topluluk Teoman Yavuz Tavukçu işleticiliğindeki; Hacı Halil Mahallesi, Yıldız Caddesi, 1204 Sokak üzerindeki Theo Pandora Cafe’de bir araya geldi. Teoman Yavuz Tavukçu gecede sazı eline alıp solistliği de üstlenirken Tavukçu’ya o esnada müzik enstrümanları ve sözleri ile gerek ekibi gerek Armadalı oyuncular eşlik etti.

500’ncü Üye Onuruna

Gece hem yeni sezon öncesi moral olması amacıyla hem de Armada Tiyatro Topluluğu’nun 500’ncü üyesine kavuşması onuruna verildi. Cenk Gür, Serap Kahraman isimli topluluğun yeni üyesinin gelecek vaat eden bir tiyatro sevdalısı olduğunu söyledi. Yeni sezon öncesi moral bulduklarını kaydeden Cenk Gür tüm tiyatroseverleri sezon boyunca oyunlarında ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını kaydetti. Cenk Gür camiasını eşi Zeynep Hanım ve çiftin sevimli, güzel kızları Emel Zeren ve Melike Ceren ile birlikte ağırladı.

Çocuklar İçin Beş Oyun

Armada Tiyatro Topluluğu bu sezon çocuklar için Süper Dede, Televizyon Canavarı, Obur Mahalle, Beter Mikrop Pisus ve Oğlu Kirlus ile Düşler Evi isimli oyunları sahneleyecek. Çocuk oyunlarının beşi de Cenk Gür tarafından yazılıp yönetildi.Ekip yetişkinler için Cenk Gür’ün yazıp yönettiği Aptal Kutusu ve Devinim adlı oyunlar ile Portekizli Eugene Lonesco tarafından yazılan İki Kişilik Hır Gür adlı oyunu bu sezon ilk defa Gebzeli tiyatroseverler ile buluşturacak. Devinim, 17 Ağustos 1999 depreminde enkaz altında kalan bir tiyatro topluluğunu konu edindi.

Bu Sezon Yeniden Sahnelenecek

Güney Afrikalı yazar Athol Fuyord Fugard tarafından yazılan Ada ile tamamı Cenk Gür tarafından yazılıp yönetilen Dört Mevsim Bir Şehir Bir Kadın, Zordur Elif Olmak, Dünyanın Sekizinci Harikası ve Asuman isimli geçen sezonlarda da sahnelenen yetişkin oyunları Gebzeli tiyatroseverler için bir kez daha perde açacak. Armada yeni sezonun başlangıcını bu ayın ortalarında verecek. Topluluk Gebze Bölgesi başta olmak üzere Kocaeli genelinde sahne alacak. (

KÜLTÜR SANAT SERVİSİ

banner982
Anahtar Kelimeler
GebzeKültür
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Teneffüs Konserleri Madrigal İle Başlayacak
İzmit Belediyesi, karne alacak ve mezuniyet sevinci yaşayacak gençler için düzenleyeceği Teneffüs Konserleri...

Haberi Oku