KÜLTÜR VE SANAT:
Jenerik Dekor açıldı

03 Ekim 2016 Pazartesi 11:40

Köşklüçeşme Mahallesinde bulunan Fahri Demirtaş’a ait Jenerik Dekor, önceki gün gerçekleşen açılışla hizmete başladı Gerçekleşen açılışa Gebzeliler ilgi gösterirken Jenerik Dekor Gebzelilerle buluşarak açılışa ilgi gösterdi.

AÇILIŞ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çerçeve, Ev Dekorasyon Malzemeleri Puzzle, Puzzle Çerçeve işlerinde öncü olan Jenerik Dekor, açılışını gerçekleştirdi. Köşklü Çeşme Mahallesi, 554. Sokakta hizmete giren ve bundan böyle hizmet verecek olan Jenerik Dekor, kentimize sanatsal anlamda renk katacak. Fahri Demirtaş’a ait olan Jenerik Dekor kentimizde eksiklik hissedilen bir alanda hizmet vererek bu anlamdaki açığı da kapatmış olacak.

HER GÜN YENİ YERLER AÇILIYOR

Gerçekleştirilen açılışa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebze’ye her gün yeni bir yer açılıyor, kentimiz her geçen gün yeni yerlere kavuşuyor” derken Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise “Jenerik Dekor Gebze’ye hayırlı olsun” dedi. (Refik Sıla GÜVENÇ)

banner982
Anahtar Kelimeler
GebzeDekor
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TÜRKSOY’UN DESTEĞİ İLE “FARABİ FİLM...
El-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi’nin 90. yıl dönümü çerçevesinde 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında...

Haberi Oku