banner1001
SİYASET:
Büyükgöz'den Çocuklara Bisiklet Hediye Etti

03 Haziran 2020 Çarşamba 17:47

 Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü nedeniyle Eskihisar sahilinde düzenlenen programa katıldı. Başkan Büyükgöz sahilde Gebze Bisiklet Kulübü üyeleriyle bisiklet kullanımını teşvik etmek amacıyla pedal çevirdi. Programa katılan yetim çocukları bisiklet hediye ederek sevindiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı selamlama konuşmasında, “Bisiklet kullanımı insanın şehri algılaması, kente aidiyet duyması noktasında büyük katkıları olan önemli bir etkinlik. Bisiklet, insanımızın her dönemde kullanmasının faydalı olacağına inandığımız bir araç. İnsan, pedal çevirerek günde yapamadığı sporunu yapmış olur.

ANLAYIŞI YAYGINLAŞTIRMALIYIZ

Hızlı kentleşmenin getirdiği bazı etkenlerden ötürü bisiklet kullanımı noktasında altyapı yeterli değil. Bundan sonraki süreçte şu olmalı; her şey motorlu taşıtlar için anlayışı terk edilmelidir ilk olarak. Yollar, sokak ve caddeler aynı zamanda yayalar, bisiklet sürücüleri içinde var anlayışı hızla yaygınlaştırılmalıdır. Bu anlayış değişikliği sağlamak için de hep beraber çaba sarf etmeliyiz. Bisiklet parkurlarının, alanlarının, yollarının kentimize kazandırılması için gayret göstereceğiz. Bisiklet kullanımı, sadece taşıt değil aynı zamanda bir çevre dostu araç ve projedir.

BİSİKLET ALTYAPISI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Yerel yönetimler olarak bisiklet kullanımını teşvik edecek altyapı ve kültürel payda oluşturulması için girişimleri meydana getirmek üzere çalışmalarımızı hızlandıracağız inşallah. Dünya Bisiklet Günü vesilesiyle düzenlenen programa katılımınızdan ötürü siz değerli evlatlarımıza ve Gebze Bisiklet Kulübü üyelerine teşekkür ediyor. Dünya Bisiklet Gününüzü kutluyorum” ifadelerini kullandı. Program, çocuklara hediye bisikletlerin takdim edilmesinin ardından sona erdi.  

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Saadet Partililer Pelitli’yi dinledi
Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nurettin Çelik, Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa...

Haberi Oku