SİYASET:
Ceyhan, sırada 23 Mayıs var

29 Nisan 2015 Çarşamba 16:47


 

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kocaeli Teşkilatlarının bir bütün içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti. Ceyhan, Bilim sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın ilçeler için verdiği hedeflerin üstüne çıkacaklarını belirtti. Başkan Ceyhan,  Cumhurbaşkanlığı mitingi ve aday tanıtım toplantısı gibi büyük ve etkili çalışmaların ardından, sıranın 23 Mayıs’ta Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek olan mitinge geldiğini söyledi.

 

TEŞKİLATA TEŞEKKÜR

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, ilçe ziyaretlerine ilk olarak Dilovası İlçe Yönetim kurulu toplantısına katılarak başladı.  Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut’un açılış ve bilgilendirme konuşmasının ardından söz alan Ceyhan, “Seçime az bir süre kala, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı çok coşkulu ve heyecanlı bir miting ile şehrimizde ağırladık. Cumhurbaşkanımızda Miting’in ardından şehrimizden keyifle ayrıldı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

DİLOVASININ 14.347 ALACAK GÜCÜ VAR

Dilovası Teşkilatının, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın verdiği 14.347 hedefini alacak ve daha da üstüne çıkacak gücü olduğunu söyleyen Ceyhan,”Bu tahminleri hayal ile yapmıyoruz çalışıyoruz, analiz ediyoruz, geçmiş seçim sonuçları üzerinden araştırma yaparak, ortaya bu rakamları çıkartıyoruz. Geçmiş dönemlerde bu tahminlerin başarı gösterdiğini herkes biliyor” dedi. Ceyhan”Dilovası Bizim İçin önemlidir, katı atık tesisi konusunda her zaman samimi olduk ve halkımızın istemediği hiçbir şeye onay vermedik vermeyiz, aynı zamanda, teşkilatımızın Dilovasını daha iyiye nasıl götürebiliriz ve geliştirebiliriz fikirlerini konuşarak elimizden geleni her zaman yaptık yapacağız” dedi.

 

SAHADA HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ AK PARTİ VAR

Dilovası İlçe Yönetim Kurulu toplantısının ardından Çayırova İlçe Başkanlığına geçen Ceyhan burada teşkilatına hitap etti. İlçe Başkanı Zafer Kılıç’a Geçmiş olsun dileklerini ileterek başladığı konuşmasında İl ve İlçe Seçim Koordinasyon Merkezleri ekiplerinin başarılı işler çıkardıklarını dile getirdi. Ceyhan “Tüm ekibimizle sadece seçimden seçime değil her zaman sokakta her zaman vatandaşımızla birlikte, düğününde cenazesinde, hep bir aradayız, ilçe başkanımız, mahalle başkanımız omuz omuza vererek, çalışacağız, partimizi, icraatlarımızı, hedeflerimizi anlatacağız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun Selamını bütün evleri, gönüllere ileteceğiz, sahada her zaman olduğu gibi AK Parti var. 7 Haziran’a kadar aralıksız çalışmalarımızı sürdürerek, hedeflerimizin üstüne çıkacağız” dedi. Ceyhan” İlçe Başkanımız Zafer Kılıç kardeşim kendisi gibi genç ve dinamik teşkilatı ile Bakanımız Fikri Işık’ın verdiği 37.368 hedefine ulaşacak” diyerek Darıca İlçe yönetim kurulu toplantısına katılmak üzere toplantıdan ayrıldı. 

 

KOCAELİ BAŞBAKANINA SAHİP ÇIKACAKTIR

Ziyaret ettiği İlçelerde SKM çalışmaları hakkında bilgi alan Ceyhan, Cumhurbaşkanlığı mitingi ve aday tanıtım toplantısı gibi büyük ve etkili çalışmalarımızın ardından, şimdi sıra 23 Mayıs’ta Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek olan mitingimize geldiğini söyledi. Teşkilatlar olarak miting için çalışmalarımızı sürdürerek, Başkanımızı En iyi şekilde karşılamak için elimizden geleni yapacağız, ancak en önemlisi her zaman olduğu gibi Kocaeli, AK Parti’ye ve Başbakanına Sahip Çıkacaktır, dedi. Tüm Kocaeli’lileri mitinge davet etmek için gerekli tanıtım çalışmalarına başlayacaklarını dile getirdi. Darıca Teşkilatı Tecrübeli ilçe ve Belediye Başkanı belediye meclis üyeleri coşkulu ve heyecanlı teşkilatıyla sahalarda hedeflere ulaşmak için ayak basmadık yer bırakmayacaktır, dedi.

 

EN BÜYÜK HEDEF GEBZE’DE

Ceyhan İlçe Ziyaretlerinde son durağı Gebze İlçe Yönetim Kurulu toplantısı oldu, Tatlıkuyu mahallesine kurulan SKM binasında gerçekleşen yönetim kurulu toplantısına katılan Ceyhan” Bakanımız Fikri Işık en büyük hedefi Gebze’ye vermiştir ve Gebze’den çok iyi neticeler beklemekteyiz, dedi. Hedeflerimize ulaşmak için birlik ve beraberlik için sandık sandık çalışarak milletin oyunu güvence altına alacağız” diyen Ceyhan” Gebze her zaman partimize ve Şimdiki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmıştır, aynı Gebze, samimiyet, içtenlik ve sağduyusu ile Başkanımız Ahmet Davutoğlu’na desteğini esirgemeyerek, mühürü tekrardan AK Parti’den yana vuracaktır ”dedi.

 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Büyükgöz’e ‘hayırlı olsun’...
31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde, Gebzelilerin teveccühü ve desteğiyle yeniden Gebze Belediye...

Haberi Oku