banner1036
SİYASET:
ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ!

07 Ekim 2016 Cuma 11:39

 İl Başkanı Sarıbay, il başkanları toplantısından danışma kuruluna kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu. Danışma kurulu hakkında önemli açıklamalarda bulunan Sarıbay, “Ben bir örgüt toplantısında dönüşsün diye düşündüm. Her isteyene söz verdik. Biz kimsenin elinden mikrofonu almadık. İsteyen istediği şekilde konuştu” dedi.

 ÇOK SESLİ PARTİ

Sarıbay şunları söyledi: "Cuma günü benim çok önem verdiğim bir danışma kurulu yaptık. Bu danışma kuruluna tüzüğe uygun olarak çağrı yapmadık. Ben bir örgüt toplantısında dönüşsün diye düşündüm. Her isteyene söz verdik. Biz kimsenin elinden mikrofonu almadık. İsteyen istediği şekilde konuştu. Biz istedik ki bize öneriler getirsinler. Sağ olsunlar nitelikli bir şekilde eleştirilerini yönelttiler. CHP çok sesli bir parti. Ben böyle olmasından memnunum. Danışma kurulunda alınan  kararlar not edildi.

 DAHA ÖNCE YAPACAKTIK

İl başkanları toplantısının dördüncüsü yapıldı. 15 Temmuz’dan evvel bunu yapmayı planlamıştık. Bu toplantılarda da kentsel dönüşüm dahil, mağdurların ailelerinin korunması dair her il başkanı kendi görüşünü sundu. Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı’na gittik. Belediye Başkanımız bizim için bir sunum hazırlayacak. CHP’nin eskisi gibi her şeye itiraz eden hali bitti. MİA projesi iptal aşamasına geldi ve orada 10 bin tane eksiklik vardı.

 

banner982
Anahtar Kelimeler
GebzeChp
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Büyükgöz’e ‘hayırlı olsun’...
31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde, Gebzelilerin teveccühü ve desteğiyle yeniden Gebze Belediye...

Haberi Oku