Spor Okulu Öğrencilerinden Zirvede Spor Zamanı

17 Aralık 2016 Cumartesi 18:19

Kampı çok seven minik sporcular, iki gün boyunca doğa içinde spor yapmanın ayrıcalığını yaşadı. Çocuklar, kampta ayrıca karın da keyfini çıkararak, doyasıya eğlendi.

SICAK KARŞILAMA

Spor Okulu öğrencileri hafta sonunda Diriliş Kampında kampa girdi. 280 öğrenciyi kampın girişinde Büyükşehir Belediyesi Diriliş Kampı yetkilileri karşıladı. Akşam yemeği ikram edilen çocuklar daha sonra buradaki bungalov evlere yerleştirildi.Kampın ilk günü, güne kahvaltı ile başlayan sporcular daha sonra kamp alanında bulunan spor aktivitelerine katıldı. Burada Okçuluk ve Matrak gibi ata sporlarını deneyen çocuklar, zirvede doğa içinde spor yapmanın keyfini çıkarttı. Öğrenciler ikinci gün de aynı etkinliklere devam etti.

YILIN İLK KARINA ZİRVEDE MERHABA DEDİLER

Minik sporcular ayrıca yılın ilk karına da Diriliş Kampı’nda merhaba demiş oldu. Çocuklar, kampta kartopu oynayarak ve karın tadını çıkararak vakit geçirdi. Öğrenciler, kampın son gününde kendilerini ağırlayan Diriliş Kampı yetkililerine teşekkür etti. Diriliş Kampı’nı çok sevdiklerini ve burada spor yapmanın kendileri için önemli olduğunu söyleyen çocuklar, “Diriliş Kampı doğa içinde spor yapmanın en güzel mekânlarından biri. Bize bu imkanı veren büyüklerimize teşekkür ederiz” dedi. Mustafa Ulaş GEÇAL

banner982
Anahtar Kelimeler
SporokuluKampSporcular
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Darıca Gençlerbirliği Amatör Lige Düştü
TFF 3. Lig 3. Grup'un son haftasında Akhisaspor'u 2-0 mağlup etmesine rağmen Darıca Gençlerbirliği, küme...

Haberi Oku