ASAYİŞ:
Gebze'de Trafik Terörü

11 Mayıs 2016 Çarşamba 09:39

Vatandaşların ihbar vermesi üzerine olay yerine 112 Acil servis ambülans ve Polis ekipleri intikal etti. Polis çevrede güvenliği sağlarken 112 Acil servis ekipleri kazayı yapan Enes Şahin’e Acil müdahalede bulundu. Tüm müdahalelere karşı kurtarılamayan Enes Şahin’in cesedi Fatih Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

TIR sürücüsü (T.F) ifadesi alınmak üzere Gebze Cumhuriyet Karakol’una götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Gazetemizin Kurucusu olan İsmail Kahraman Bey bizzat kazaya şahit eden kişilerden biri olarak şunları söyledi :

"Dün öğleden sonra Gebze otogar yanında Tübitak güzergahında çok korkunç Trafik kazasına canlı şahitlik yaptım. Yol kenarında 06 plakalı bir TIR'a paket yemek dağıtan bir kurye'nin kullandığı motorsikleti arkadan çarpması ile korkunc bir kaza oldu.Kazaya canlı şahitlik yapmak adeta tüylerimi diken diken etti.112  Acil Ambülans servisinin gecikmeli olarak geldiği kaza yerinde yaralıya yapılan müdahale trafiğin keşmekeşleşmesi işi daha da sıkıntıya soktu. Olay yerinde uzun sure müdahale yapıldı daha sonra  hastaneye kaldırıldı. Bu trafik anarşisi ve cinayetini saniye saniye belgeselleştirerek tarihe not düştüm". diyerek sözlerini bitirdi.

Facebook üzerinden bir kullanıcımız Ambulansın 5 dakika içinde geldiğini belirtmiştir.Olası durumlarda kaza anında zaman çabuk işliyor bazen 1 dakika bile 10 dakika gibi geliyor.Yorumlarınız sözleriniz fikirleriniz bizim için değerlidir. 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Serhat dursun 8 yıl önce

Mahalle aralarındaki tir artık bizi de bezdirdi yeter artık Emniyet Müdürlüğü görev yapsın artık

Misafir Avatar
Erdem Aktaş 8 yıl önce

Eğer Gebze Emniyeti O yolda Uygulama yapıp Yol ve Kavşak Çevresine Park eden Tırları Kaldırmada Çok Daha Ölümlü Kazalar OLacak! Her gün Tırların O yol boyunca Kavşak içine dışına sürüş emniyetini Tehlikeye Sokan Parklarından dolayı Kaza Atlatıyoruz! Gebze Emniyet Müdürünü Göreve Çağırıyorum!!!

banner376

banner375

banner377

banner981

Komşusunu Öldüren Sanığa Müebbet Hapis...
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde beraber alkol içtiği komşusunu nişanlısına küfür ettiği iddiasıyla tüfekle...

Haberi Oku