ASAYİŞ:
Operasyonları yapan Ünlü Savcı kim?

21 Temmuz 2016 Perşembe 10:07

 15 Temmuz Darbe Girişiminin ardından yargıda başlatılan operasyonların Gebze ayağını çok önemli bir Savcının yürüttüğü ifade edildi. 17-25 Aralık Darbe Girişiminin ardından özellikle İstanbul’da gerçekleştirilen FETÖ/PDY operasyonlarını yapan ancak ismi henüz açıklanmayan İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı’nın operasyonları yaptığı öğrenildi.

15 HAKİM VE SAVCI TUTUKLANDI

Öte yandan Gebze’de görevden alınan ve haklarında göz altı kararı çıkarılan operasyonda 24 Hakim ve Savcı gözaltına alınmıştı. 15 kişi çıkarıldıkları Mahkeme tarafından tutuklandı!

FETÖ üyesi oldukları gerekçesiyle gözaltına alınan hakim ve savcılardan 15'i tutuklandı, 7'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. HSYK tarafından darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Gebze'deki operasyonda gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 22 hakim ve savcının sorgusu tamamlandı. Zanlılardan 15'i, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, 7'si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İl genelinde gözaltına alınan 41 yargı mensubunun işlemleri ise Kocaeli ve Gebze adliyelerinde devam ediyor.
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

2 Kız Çocuğunu Taciz Ettiği İddiasıyla...
Kocaeli'de kızının 11 ve 12 yaşlarındaki 2 arkadaşını taciz ettiği iddia edilen 52 yaşındaki sanığın,...

Haberi Oku