EĞİTİM:
Başarılı öğrencilerine ödül!

21 Eylül 2016 Çarşamba 10:31

Kocaeli Sanayi Odası Dumlupınar Ortaokulunda 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ile birlikte Okul Müdürü Orhan Temiz’in katılımları ile başlatıldı.

BAŞARIYA ÖDÜL

Kocaeli Sanayi Odası Dumlupınar Ortaokulunda ilk tören TEOG sınavlarında Gölcük’ten büyük başarı yapan öğrencilere Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu’nun ödül dağıtımı ile başladı.Törende Kaymakam Yazıcı “Sizlere öncelikle yeni eğitim öğretim yılınızı kutluyorum, bu yıl TEOG sınavlarında büyük başarı elde eden bu okuldan 6 öğrenciye Kocaeli Sanayi Odası Başkanımız tarafından ödüllendirildi. Çok çalışın başarılı olun bizler sizleri ödüllendiririz” dedi.

ZEYTİNOĞLU MEMNUN KALDI

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ise yaptığı kısa konuşmasında “Sizlerden tek isteyim var eğitim döneminde başarılı olmanızı istiyorum, bakın bu okuldan 6 öğrenci kardeşimiz başarılı oldular bizlerde kendilerini ödüllendiriyoruz. Eğitim öğretim yılınız hayırlı uğurlu olsun” dedi. Türkiye genelinde yapılan TEOG sınavlarında büyük başarı kazanan Kocaeli Sanayi Odası Dumlupınar Ortaokulundan 6 öğrenci ödüllerini aldılar. TEOG Birincisi Yusuf Buğra Balamtekin, Melih Altundal, Ezgi Sertoğlu, Esmanur Can, Fatih Berk Akyüz, Elif Önol’a ödüllerini Kaymakam Yazıcı, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Zeytinoğlu ve Milli Eğitim Müdürü Gülsuyu tarafından verildi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Gölcük'teki Atıl İş Merkezi Eğitim Yuvası...
Gölcük Koray Aydın Parkı mevkiinde bulunan atıl haldeki iş merkezi eğitim yuvasına dönüştü.

Haberi Oku