EĞİTİM:
Bilinçli Aile Semineri

13 Kasım 2017 Pazartesi 09:54

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri çerçevesinde, "Bilinçli Aile" konusunda Kişisel Eğitim ve Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan tarafından Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde seminer verilecek. 

Kocaeli'nin tüm ilçelerinde kültür ve sanat etkinliklerinin düzenlenmesine öncülük eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 14 Kasım Salı günü saat 19.30'da Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde "Bilinçli Aile" konulu seminer gerçekleştiriyor. Programda Kişisel Eğitim ve Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan tarafından anne ve babalara, bilinçli aile nasıl olur ve nelere dikkat edilmelidir gibi konularda bilgilendirme yapılacak.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kültür sanat etkinlikleri kapsamında "Bilinçli Aile" konusunda Kişisel Eğitim ve Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan Gebzelilerle buluşuyor. Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan programda; bilinçli aile nasıl olur ve nelere dikkat edilmesi gerekiyor, manevi eğitimin önemi, çocukların sadece maddi imkânlarının karşılanması ve iyi çocuk yetiştirmede anne babanın rolü gibi konularda ailelere bilgilendirme yapılacak. Seminerde anne ve babalara manevi eğitimin çocuk ihtiyaçları açısından önemi anlatılacak.
banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Gölcük'teki Atıl İş Merkezi Eğitim Yuvası...
Gölcük Koray Aydın Parkı mevkiinde bulunan atıl haldeki iş merkezi eğitim yuvasına dönüştü.

Haberi Oku