banner1001
EĞİTİM:
Çayırova’da Okullar Bilgi Yarışmasında Yarıştı

06 Nisan 2017 Perşembe 10:02

 Liseler arası bilgi ve kültür yarışmasında ise; Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi birinci olurken, ikinciliği Şehit İlhan Küçüksolak Anadolu Lisesi, üçüncülüğü ise Çayırova Güzeltepe Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi kazandı. Yarışmalarda ilk üçe giren okullara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çayırova Belediyesi'nin sponsorluğun’da bisiklet ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

 

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi TUNÇ, yaptığı konuşmada tüm katılımcıları kutlayarak önemli olanın kazanmak değil paylaşma ahlakını edinmek olduğunu, bilginin ancak içinde taşıyacak bir ruh olduğunda insana kıymet kazandırdığını, bunun için de hepimizin her şeyden önce ruha dokunan bilgi ve birikimle öğrencilerimizi beslememiz gerektiğini dile getirdi. Ayrıca yeni dünya düzeninin gerektirdiği bilgi gücüne ulaşırken de kendi öz dinamiklerimizi unutmamamız gerektiğini belirterek öğretmenlerimizin öncelikleri arasında başarılı olan öğrenciler kadar ahlaklı, edepli ve karakterli gençler yetiştirme hedefi olması gerektiğini söyledi.

 

Yarışmaya katılan tüm öğrencileri tek tek tebrik eden Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi TUNÇ, öğretmen ve idarecilere teşekkür etti. Ayrıca dereceye giren öğrencileri bisiklet ile ödüllendiren Çayırova Belediyesine’de, hem eğitime desteğinden, hemde sağlıklı yaşamı destekleyen bu güzel hediyelerinden ötürü teşekkür etti. Yarışmalarda birinci olan okullar Mayıs ayında Kocaeli ilinde yapılacak olan yarışmada Çayırova ilçesini temsil edecekler. Kendilerine şimdiden başarılar diliyoruz.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

GTÜ, Antarktika Seferine Katıldı
GTÜ Yer ve Deniz Bilimleri Enstitüsü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Korhan Erturaç, 8. Ulusal Antarktika...

Haberi Oku