EĞİTİM:
Dünya birincisinden valiye ziyaret

07 Kasım 2018 Çarşamba 17:33

Yaşlı ve engelli insanlara ev işlerinde yardımcı olmayı amaçlayarak, geliştirdiği Tashımasu adlı Robotuyla, 10 ülkeden 386 projenin yarıştığı Uluslararası INSPO 2018 Proje yarışmasında Dünya birincisi olan Kocaeli Fen Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Mehmet Akif Kaya, Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti.

Ziyarette; Kocaeli Fen Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Mehmet Akif Kaya ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik,  Kocaeli Fen Lisesi Müdürü Mesut Tekin, Biyoloji Öğretmeni Şadiye Öztürk ve Bilgisayar Öğretmeni İrfan Kaya hazır bulundu.

Uluslararası INSPO 2018 Proje yarışmasında Dünya birincisi olan Kocaeli Fen Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Mehmet Akif Kaya, Tashımasu adlı projesi hakkında  Sayın Valimize bilgi sunumunda bulundu.

Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy, Kocaeli Fen Lisesi Müdürü Mesut Tekin ile Öğretmenler Şadiye Öztürk ve İrfan Kaya’yı tebrik ederek, başarı belgelerini, Uluslararası INSPO 2018 Proje yarışmasında Dünya birincisi olan Mehmet Akif Kaya’nında  ödülünü vererek, başarılarının devamını diledi.

 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Gölcük'teki Atıl İş Merkezi Eğitim Yuvası...
Gölcük Koray Aydın Parkı mevkiinde bulunan atıl haldeki iş merkezi eğitim yuvasına dönüştü.

Haberi Oku