banner1001
EĞİTİM:
İMO'da İSG yönetmeliği semineri

11 Şubat 2019 Pazartesi 10:07

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi tarafından 31 Aralık 2018 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan  "Yapı İşlerinde İş Sağlığı Ve Güvenliği Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik”e  ilişkin seminer düzenledi.

31 Aralık 2018 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanan “Yapı İşlerinde İş  Sağlığı ve Güvenliği Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik”e ilişkin gerçekleştirilen etkinliğe konuşmacı olarak salonunda İş Güvenliği Uzmanı Jeofizik Mühendisi İlke Arıcı ve İş Güvenliği Uzmanı Makine Mühendisi Fatih Özcan katıldı. Seminerde Yapı İşlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik’in yayınlaması ile birlikte yürürlüğe giren ve değişen yüksekte çalışmayla ilgili tehlikeler, güvenlik ağları, riskler, kontrol tedbirleri ve güvenli çalışma yöntemleri ön yapımlı bileşenlerden oluşan cephe iskeleleri ve seyyar iskelelerde özel tedbirler ve benzeri gibi birçok konu üzerine bilgilendirmelerde bulunuldu.

Seminere İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Kahraman Bulut ve Şube Yönetim Kurulu üyeleri ile mühendisler katıldı. Mühendisler soru-cevap bölümü ile yönetmelikte yapılan değişiklikler ile ilgili olarak merak ettikleri konularına cevap buldular.Sunumların ardından İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Kahraman Bulut önemli konuları üyelerine aktardıkları için İlker Arıcı ve Fatih Özcan’a ve teşekkür etti.


banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

GTÜ, Antarktika Seferine Katıldı
GTÜ Yer ve Deniz Bilimleri Enstitüsü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Korhan Erturaç, 8. Ulusal Antarktika...

Haberi Oku