EĞİTİM:
İstasyon sergiside açıldı

22 Mayıs 2015 Cuma 12:28

 

GESMEK İstasyon mahallesi kurs merkezi yılsonu sergisinin açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Kursiyerlerin ele emeği göz nuru eserlerinin yer aldığı sergi, konuklardan ve protokolden tam not aldı . GESMEK yılsonu sergilerinin 6.’sı İstasyon Mahallesi’nde açıldı. Serginin açılış törenine ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, İlçe Kadın Kolları Başkanı Buket Tatoğlu, başkan yardımcıları Engin Güzel, Nilay Ayran, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Serginin açılış konuşmasını yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker GESMEK kurslarına katılan ve destekleyen herkese teşekkür ederek konuşmasına başladı.

BİLİM SANAT MERKEZLERİ

Başkan Köşker konuşmasında, ‘’GESMEK kurslarımızın sayısı gün geçtikçe kursiyerlerimizin sayısı ile doğru orantılı bir şekilde artıyor. İnşallah daha da artarak devam edecek. GESMEK kurslarımızı, açtığımız bilim ve sanat merkezlerine taşıyoruz. Bu bilim ve sanat merkezlerimiz de GESMEK kurslarının yanı sıra; bilgi evi, bayanlar için spor salonu yine bayanlar için konferans salonu olacak. Ayrıca GESMEK kurslarımıza ve spor salonuna gelen bayanların çocuklarını emanet edebilecekleri kreşlerde yine bu merkezlerimizde olacak.

KURDELEYİ KESTİLER 

GESMEK merkezlerini herkese uygun hale getirene kadar ve herkesi bu aileye katana kadar çalışmalarımız devam edecek ‘’ifadelerini kullandı. Başkan Köşker’in konuşmasının ardından protokol üyeleri ve kursiyerler ile birlikte açılış kurdelesini kesti. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyeleri ve davetliler sergiyi gezdi. Sergide bulunan GESMEK kursiyerlerinin el emeği göz nuru ürünler sergiyi gezenlerce oldukça beğenildi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Gölcük'teki Atıl İş Merkezi Eğitim Yuvası...
Gölcük Koray Aydın Parkı mevkiinde bulunan atıl haldeki iş merkezi eğitim yuvasına dönüştü.

Haberi Oku