EKONOMİ:
DreaMore yoğun katılımlı açılış!

27 Temmuz 2015 Pazartesi 12:58

 Atilla İnci’nin işletmeciliğini yaptığı mağaza düzenlenen organizasyonla müşterilerinin karşısına çıktı. Mimarisiyle göz kamaştıran mağazada, ürünler piyasa değerinin altında satışa sunuluyor. Hacı Halil Mahallesi Adliye Caddesi 1209 sok No 12 adresinde hizmete açılan DreaMore Hediyelik Eşya ve Ev aksesuarları mağazasında birbirinden farklı süsler, takılar, el yapımı ve el sanatları ürünler ile hediyelik eşyalar bulunuyor. 
YOĞUN KATILIM
Gebze’de Hediyelik Eşya ve ev aksesuarları alanında öncü firma olmak üzere yola çıkan DreaMore’de düzenlenen açılış programına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Gün boyu açılışa özel indirim fırsatlarını da değerlendiren vatandaşlar alışverişin tadını çıkarttı. 
ÇEŞİT ÇEŞİT ÜRÜN VAR
DreaMore’yi Gebze’ye kazandırdıklarından dolayı mutlu olduklarını ifade eden Atilla İnci, hem evine hem de sevdiklerine şık hediyelik eşyalar, aksesuarlar ve ilginç objeler arayanlar için yeni bir mağaza açtıklarını söyledi. Her kesime uygun fiyat avantajlarıyla Gebze’de böyle bir mağazasının ilk olduğunu söyleyen Atilla İnci, “Gebzelilere böyle bir mağazada hizmet etmekten mutluluk duyacağız. Mağazamızı, müşterilerin aileleri ile beraber rahatça gezebilecekleri, bol ürün seçenekleri ile bulabilecekleri bir konseptle dizayn ettik.  Dekorasyon objeleri ve hediyeliklerden oluşan birçok farklı ürünü müşterilerimize sunduk. ”dedi. 


banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Üreticilere Karpuz Tohumu Desteği
Kocaeli'de üreticilere yüzde 50 hibeli sertifikalı hibrit karpuz tohumu dağıtımı başladı.

Haberi Oku