EKONOMİ:
İşte Gebze ekonomisinin değerleri!

21 Temmuz 2015 Salı 12:17

 Gebze Gazetesi olarak Gebze’de bulunan Bilim ve Teknoloji Merkezleri ile Sanayi Bölgeleri’nin listelerini çıkarttık. 
TEKNOLOJİ VE SANAYİ ÜSSÜ
Bilim ve Teknoloji’nin buluştuğu, sanayi kuruluşlarının büyük ilgi gösterdiği Gebze’de birçok önemli kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra büyük organize sanayi bölgeleri de bulunuyor. Gebze’de bulunan Organize Sanayi Bölgeleri %90 oranında doluluk oranına sahipken, 3 organize sanayi bölgesi ise %100 doluluk oranı ile tam kapasite üretim yapıyor. Türkiye ortalamasının çok çok üzerinde olan bu rakam diğer OSB’lere de örnek olarak gösteriliyor.
İŞTE İLÇEMİZDEKİ BİLİM MERKEZLERİ
Gebze’de bulunan Bilim ve Teknoloji Merkezleri şu şekilde; TUBİTAK Marmara Araştırma Merkezi, Gebze İleri teknoloji Enstitüsü (GYTE – Gebze Teknik Üniversitesi oldu), Türk Standartları Enstitüsü (TSE), Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü (TÜSSİDE), KOSGEB Kocaeli Sanayi Bölgeleri Hizmet Merkezi Müdürlüğü, GOSB Teknopark, TÜBİTAK MAM Teknokent, Muallimköy Teknoloji Geliştirme Bölgesi (Bilişim Vadisi – Yapımı devam ediyor).
GEBZE’DE BULUNAN OSB’LER
Gebze’de bulunan organize sanayi bölgeleri şu şekilde; Gebze Organize Sanayi Bölgesi, Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi, Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi, TOSB Otomotiv Sanayi İhtisas Organize Bölgesi, TUBİTAK, TÜSİE.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Üreticilere Karpuz Tohumu Desteği
Kocaeli'de üreticilere yüzde 50 hibeli sertifikalı hibrit karpuz tohumu dağıtımı başladı.

Haberi Oku