EKONOMİ:
Lamec Hotel Gebze'de!

29 Mayıs 2015 Cuma 13:49

Gebze yeni bir Otel’e daha kavuştu. Yeni yatırımla 4 yıldızlı Lamec Hotel Gebze’de hizmet vermeye başladı.

Sultanorhan Mahallesi Kışla Caddesi üzerinde hizmet vermeye başlayan Lamec Hotel, sadece konaklama değil, düğün, toplantı, panel, kokteyl gibi etkinliklere de hizmet verecek. Sanayi kenti Gebze’de Lamec Hotel, şehir merkezinde önemli bir misyon üstlenecek.

ŞEHİR MERKEZİNDE YILDIZLI MEKAN

Şehir manzarasına sahip, 73 adet odası ve yüksek standartları ile konforlu bir deneyim vaat eden Lamec Hotel’de Yüksek teknoloji ile donatılmış salonlarda toplantılar en verimli şekilde yapılabilecek. İş toplantıları, kongreler ve sosyal organizasyonlarda ev sahipliği yapmak üzere tasarlanan toplam 1.000 kişi kapasiteli 6 ayrı toplantı salonu bulunuyor. Ayrıca restoran ve kafelerde dinlenmeye imkan sağlayacak.

HEDEF SEKTÖRÜN ÖNCÜSÜ OLMAK

Otel yetkilileri yaptıkları açıklama da, “Vizyonumuz öncü ve yenilikçi bir yönetim anlayışı ile güçlü bir kurumsal bir işletme olabilmek , kaliteli ve yenilikçi hizmetlerimizle koşulsuz konuk memnuniyetini sağlamak kalıcı konuklar edinmek , bütünlük içinde çeşitlenmek ,özel konseptler geliştirmek , gurme ürünler ve yemek sektöründe tanınan bir işletme olarak Gebze’de sektörünün öncüsü olmaktır. Teknolojiyi verimli kullanarak ölçülebilir İnternet ekonomisinde fırsatları değerlendirmek ,hedef kitlemize karşı özel ve etkin Lamec Hotel Busıness ‘e özgün interaktif sistemler geliştirerek yerel ve küresel pazarlara açılmak , doğrudan son kullanıcıya ulaşmak , otel yazılımlarıyla entegre ederek tam otomosyon sağlamayı hedef edinmektir.”dediler.

banner982
Anahtar Kelimeler
Lamec Hotel Gebze’de!
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Üreticilere Karpuz Tohumu Desteği
Kocaeli'de üreticilere yüzde 50 hibeli sertifikalı hibrit karpuz tohumu dağıtımı başladı.

Haberi Oku