banner1001
EKONOMİ:
Üyelerine ayrıcalık tanıyan kart: KOTO KART

12 Ekim 2018 Cuma 17:12

İLGİ YOĞUN OLDU


10 Ekim tarihinde saat 14:00’te Kocaeli Ticaret Odası’nda gerçekleşen protokol imza törenine Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek, Kocaeli Ticaret Odası Başkan Yardımcıları Hüseyin Gezer, Volkan Yılmaz, KOTO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Akif Şen, Adnan Turan, Ömer Efe, Abdurrahman Çuhadar ve Türkiye İş Bankası’ndan yetkililer ile Kocaeli ili önde gelen iş adamları katıldı. 


BAŞKAN BULUT: KOTOKART PROJESİ İLE ÜYELERİMİZE

SOMUT FAYDALAR SUNACAĞIZ


Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut imza töreninde yaptığı konuşmada, “Kocaeli Ticaret Odası olarak ilimizin ticari hayatını canlandırmaya ve üyelerimize katma değer sağlayan projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. En önemli projelerden biri olarak gördüğümüz KOTOKART projesi ile üyelerimizin birbirleri ile alışverişleri artacak, anlaşmalı üyelerimizden yapılacak alışverişlerde çeşitli avantaj sağlanacaktır. Kentimizde el birliğiyle oluşturduğumuz ortak aklı farklı alanlara taşımayı ve birliğimizden gelen kuvveti kullanmayı hedefleyen ilk adım olarak gördüğümüz KOTOKART projesi ile üyelerimize somut faydalar sunacağız. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. İş Bankası ile birlikte gerçekleştirdiğimiz bu projenin ilimize ve üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Projede yoğun emeği geçen KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Hüseyin Gezer’i ayrıca kutluyorum” ifadelerine yer verdi.


GEZER: KOTO KART” HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN


Kocaeli Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer, KOTO KART’ın başta Oda üyelerine ve kent ticaretine sağlayacağı katkıları vurguladığı konuşmasında ise şu ifadelere yer verdi; “Dünyadaki birçok ilişkinin temelinde ekonomik sebeplerin yattığı gerçeğinden yola çıkarsak, ülkelerin ekonomilerine verdikleri önemi anlayabiliriz.

Geliştirilen stratejiler, ekonomik planlar, kalkınma yöntemleri ve gelişim paketleri her ülkenin kendi yapıtaşları ve yapıları çerçevesinde şekillenmekte ve bu yönde adımlar atılmaktadır. Doğru yöntem ve gelişmiş ekonomiyle ve ülke içinde refaha sahip bir halk ile atılan kararlı adımlar,  dünya genelinde söz sahibi bir devlet olmamızı sağlayacaktır.

Buradan yola çıkarak biz de Oda olarak ticari hayatın; vatandaşlarımızın yaşam kalitesine ve Ülkemizin refahına katkı sağlayacak şekilde geliştirilmesine çok önem veriyor, bunları gerçekleştirmek için de farklı adımlar atmaya gayret ediyoruz.

Bu doğrultuda Kocaeli Ticaret Odası olarak, İş Bankası işbirliğinde ilimize ve ilimiz esnafının ticari hayatına katkı sağlayacağını düşündüğümüz “KOTO KART”ı oluşturduk.

Üyelerimize özel olarak tasarlanmış “KOTO Kart” ile ticaret (alış-veriş) hacmini artırmayı amaçlamaktayız. 

“KOTO Kart”ın tüm ticari mal ve hizmet alımlarında kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmıştır.

Oda – Banka işbirliği çerçevesinde Maximum özellikli, KOTO logosunu taşımakta ve anlaşmalı üye işyerlerinde karta özel ek indirimlerden yararlanma imkânı sunmaktadır.

Ayrıca KOTO Kart  ilk anlaşmalı ticari kredi kartıdır. KOTO Kart yurt içinde ve yurtdışında tüm visa –master logolu üye işyerlerinde kullanılabilecektir.

Tüm bu özelliklere ek olarak; Odamız üyesi işyerlerinde, söz konusu işyerinin yine üyelerimize yönelik tanımladığı özel indirim oranları, alışveriş sırasında kartla ödeme yaparken, direkt indirim olarak faturaya yansıtacaktır.

KOTO Kart sahibi ve uygulamasına sahip üye işyeri sayısının artması, hem ticari ciroyu artıracak hem de avantajlı alım miktarını artıracaktır.

Aynı zamanda yeni tanımlanacak kart limitleri ile de ticari aktivasyona katkı sağlanmış olacaktır.

KOTO KART’ı Alacak Üyelerimizin Avantajlarına Değinirsek;

-        Kartı alacak üyelerimizden  ilk yıl için kart aidatı alınmayacaktır

-        Yine kart lansmanını takip eden ilk ay kart alan ve 5.000 TL’lik harcama yapan firmalara 50 maxipuan hediye verilecektir.

-        Kaybolma ve çalınma sigortasından ücretsiz yararlanma imkanı tanınacaktır.

-        Her yıl 1 ay süreyle müze kart özelliğinden ücretsiz faydalanılabilmektedir.

-        Sabiha Gökçen ISG lounge hizmetlerinde %50 indirimden faydalanma gibi birçok avantajlara sahip olunacaktır.

Kocaeli Ticaret Odası olarak, bilgi çağının gereklerini yerine getiren güçlü bir kurumsal yapıyla, ticari hayatın beklentilerini karşılayabilecek şekilde etkin, verimli ve sürdürülebilir hizmet amaçlı faaliyetlerimize yenilerini eklemeye ve sunmaya gayret ediyoruz. Bu yönde farklı çalışmalarımız da sürmektedir. “KOTO Kart” Hepimize Hayırlı Uğurlu olsun.”


İŞ BANKASI GENEL MÜDÜR YARDIMCISI ŞİMŞEK:

ODA ÜYESİ FİRMALARA AVANTAJLI KOŞULLAR


İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek “İş Bankası olarak ülkemizin en köklü meslek örgütlerinden olan Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) ile ticari kart işbirliği için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Kocaeli Ticaret Odası, Kocaeli ili genelinde yaklaşık 10 bin aktif üyeye hizmet veriyor. Biz de ortaklaşa bu üyelere nasıl bir fayda sağlayabiliriz diye düşündük ve Oda üyesi firmalara avantajlı koşullar sunan Ticari Kredi Kartı ve Ticari Bankamatik Kartı geliştirdik.” dedi.


İLK YIL KART AİDATI ÖDENMEYECEK


Şimşek KOTO logolu ticari kartların sağladığı avantajlar hakkında da bilgi verdi: “Bu kartlarımız Maximum Business özellikli olup, kart sahipleri Maximum avantajlarının tamamından yararlanabilecekler. İlk yıl kart aidatı ödenmeyecek. Ayrıca ilk 5.000 TL’lik harcamaya 50 MaxiPuan hediye edeceğiz. Bunların dışında kart sahibi müşterilere internet üzerinden 6 ay geçerli olacak şekilde 50 Havale ve 20 EFT içeren hediye işlem paketi sunacağız. İştiraklerimizden Anadolu Hayat da Grup Emeklilik planında avantajlı koşullar sağlıyor olacak. Kocaeli Ticaret Odası ise Kocaeli ili genelinde öne çıkan firmalarla indirimli alışveriş imkânı yaratacak işbirlikleri kurarak kart sahipleri lehine imkan sağlayacak.” Konuşmaların ardından işbirliği protokolü imzalandı.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Üreticilere karpuz tohumu desteği
Kocaeli'de üreticilere yüzde 50 hibeli sertifikalı hibrit karpuz tohumu desteği sağlanacak.

Haberi Oku