EKONOMİ:
Yeni Garaj hizmete başladı!

29 Eylül 2016 Perşembe 10:42

15000 m2 alanıyla göz dolduran proje 2,6 milyon liralık yatırımla hayata geçirildi. En ince ayrıntısına kadar her şeyin düşünüldüğü tesis Cumhuriyet Mahallesinde konuşlandırıldı.

Bakım atölyeleri, depolar, açık ve kapalı park alanları, idari bina gibi birçok fonksiyonu bünyesinde barındıran tesis yaklaşık 100 araçlık Belediye araç filosuna ve makine parkına hizmet verecek.

TAM OTOMASYONA SAHİP TEKNOLOJİK, AKILLI BİNA

Başkan Demirci İlçenin ihtiyaçlarını tek tek belirlediklerini ve öncelik sırasına göre çözüm getirdiklerini söyledi. Bu projeyle Belediyenin dağınık halde, iptidai şartlarda hizmet veren iki garajını bir noktada topladıklarının altını çizen Demirci bu sayede altyapı, üstyapı, temizlik hizmetleri gibi önemli işlevleri yürüten birimlerin hizmetlerinde kalite ve verimliliğin artacağını ve her türlü hizmet aracının takibinin kontrolünün en güzel şekilde sağlanacağını sözlerine ekledi. Belediyeye ait hizmet araçlarının yeni Garaj ve Lojistik Merkezinde konuşlanacağını, bakım ve onarımlarının yine tesis içerisinde oluşturulan atölyelerde yapılacağını kaydeden Demirci birimlerin bir kısmının yeni yere taşındığını ve hizmet vermeye başladığını açıkladı.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Üreticilere Karpuz Tohumu Desteği
Kocaeli'de üreticilere yüzde 50 hibeli sertifikalı hibrit karpuz tohumu dağıtımı başladı.

Haberi Oku