EKONOMİ:
Yöre Almanya'yı fethetti!

11 Ekim 2015 Pazar 15:14

 Gıda sektörünün en büyük fuarları arasında yer alan fuarda son derece gözde bir statla ürünlerini sergileme imkanı bulan Yöre Grup, fuarın ilk günü gerek Türk vatandaşlarımız gerekse yabancı davetlilerin yoğun ilgisini çekti. Köln kentinde 280.000 metrekarelik boyunca bir alanda kurulan ve 4 gün sürecek fuara 100 ülkeden 7000 katılımcı yer aldı. Gıda sektörünün dünyaca ünlü seçkin markalarının görücüye çıktığı fuarda, yerli ve uluslar arası bir çok firma ürünlerini tanıtma fırsatı buldular. Yöre Grup’ta fuara Avrupa’da marka yaptığı Sosero ürünleri ve Gurme gruplarının yanı sıra Öncü salçaları ile katıldı.
KESKİN : “YÖRE’Yİ ULUSLAR ARASI MARKA YAPACAĞIZ”
Bünyesinde Peynirci Baba Kahvaltılık Marketler, Netba Spor Mağazaları, Bilba İnşaat ve Baba Diyarı Sofrası gibi firmaları barındıran, Gebzeli Yöre Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Keskin, fuarda gördükleri ilginin kendilerini Avrupa piyasalarına açılmakla ne kadar isabetli bir karar verdiklerini anlamalarına sebep olduğunu söyledi. Keskin şöyle devam etti;
“Yıllardır ülkemizde Yöre Grup ile kaliteli, yöresel lezzetleri yakından tanıma şansı bulan halkımızın teveccühleri ile artık Avrupa ve Dünya’da da olmamız gerektiğine inandık. Önemli Gıda Fuarlarına katılıp, bayilerimizle birlikte Türk insanının neleri başarabileceklerini göstermek istedik. Sosero adlı markamız Avrupa’da market raflarında yerini almıştı. Bu markamızın hızla tanınması ve en çok aranan gıda ürünleri olması bizi fazlasıyla memnun etti.
Diliyorum yakın gelecekte, Avrupalıya da Türk yöresel ürünler lezzetlerini alıştırmış oluruz “

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Üreticilere Karpuz Tohumu Desteği
Kocaeli'de üreticilere yüzde 50 hibeli sertifikalı hibrit karpuz tohumu dağıtımı başladı.

Haberi Oku