İstanbul'a en yakın konumda yer alan sanayi ve ticaret merkezli yerleşim alanlarından birisi de güzel ilçemiz Gebze. Nüfusu 340 bini geçen mega ilçe Anadolu'nun 81 ilinden göç alıyor. Dokuz organize sanayi bölgesi, 2.500 dolayında orta ve büyük ölçekli sanayi kuruluşunun bulunduğu şehir, istihdam açısından da cazip bir konumda. Şehirdeki hızlı nüfus artışı haliyle konut ihtiyacını da artırıyor. Türkiye’nin ulaşım alanındaki mega yatırım projelerinin tam merkezinde yer alan Gebze yatırım için bir cazibe merkezi haline gelmeye başladı.

 

İşte Gebze’ye yatırım yapmayı cazip kılan gelişmeler:

-Yatırımcıların farklı metrekarelerde arazi talebinde bulunduğu bölgede, fiyatlar son bir yıl içinde yüzde 30 oranında arttı. Uzmanlar, Gebze'nin Türkiye'nin en değerli bölgesi olmaya aday olduğunu söylüyor.

-Gebze ilçemiz Gebze - Orhangazi- İzmir Otoyolu Projesi ile bir anda öne çıktı. Üçüncü boğaz köprüsünün bağlantı yollarının bölgeden geçmesi, İstanbul ile İzmir arasındaki yolun en önemli kavşağına Gebze'yi oturttu.

-Gebze, sadece karayolu ulaşımda değil demiryolu ulaşımında da önemli bir merkez konumunda.  Bölgeden geçen hızlı tren hattının yanı sıra İstanbul Metrosunun Halkalı’dan Gebze'ye kadar uzatılması planlanıyor.

-Üçüncü köprünün bağlantı yolları ile birlikte bölgede hareketlilik hız kazandı. Gebze'nin sanayi bölgelerinde doluluk oranının yüzde 60-65'lere çıkması bekleniyor. Şekerpınar, Dilovası, Pelitli, Balçık, Muallimköy ve Kirazpınar'a talep her geçen gün artıyor. İşadamları ve firmalar bu bölgelerde arazi arıyor.

 

GEBZE EXPERNET GAYRİMENKUL’ÜN KATKILARIYLA…

 

 

 

banner983
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981