DARICA'DA ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

23 Eylül 2021 Perşembe 10:37

 

SAĞLIKLI ALTYAPI YAPILIYOR

Darıca ilçesinin sağlıklı altyapıya kavuşması için 2020 yılında başlanılan proje kapsamında içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapısı çalışmaları yapılıyor. Yüklenici firma tarafından İlçeye bağlı Nenehatun, Pirireis, Osmangazi, Fevzi Çakmak, Emek, Kazım Karabekir,  Bayramoğlu ve Cami mahallelerinde gerçekleştirilen altyapı yenileme ve yeni yağmursuyu hattı çalışmalarının önemli kısmı tamamlandı.

 

BİRÇOK EKİP İLE ÇALIŞMA

KBB İSU Genel Müdürlüğü, altyapı çalışmaları tamamlanan mahallelere bağlı cadde ve sokaklarda asfalt serimi, asfalt yama ile parke ve bordür çalışmaları yapıyor. İki ayrı yüklenici firmanın birçok ekip ile yaptığı imalat çalışmaları, Bayramoğlu, Kazım Karabekir, Nenehatun, Fevzi  Çakmak ve Cami mahallelerine bağlı cadde ve ara sokaklarında program çerçevesinde sürüyor.  

 

TAMAMLANAN CADDELERE ÇEHRE

Şimdiye kadar ilçenin 8 mahallesinde yapılan üstyapı çalışmalarında yaklaşık 15 bin ton asfalt, 23 bin m2 parke ve bordür çalışması gerçekleştirildi. Altyapı ve üstyapı çalışmaları tamamlanması ile birlikte cadde ve sokakların çehresi değişirken yaşam kalitesi de arttı. 

 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

BÜYÜK DEVLET ADAMI VE VAKIF İNSANI ÇOBAN...
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku