Yılmaz, Türkiye Kamu Sen'i Ziyaret Etti

23 Ocak 2019 Çarşamba 07:42

Çalışma hayatı, ülke sorunları, örgütlenmenin önündeki engeller ve kamu çalışanlarını yakın gelecekte bekleyen tehlikeler hakkında konuşulduğu ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirten İl Temsilcisi Çeker, Başkan Yılmaz ve heyetine teşekkür etti.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Kocaeli İl Temsilcisi Çeker; "2019 yılı kamu çalışanları için önem arz eden bir yıldır. Ağustos ayında kamu çalışanlarının 2020 ve 2021 yılında alacakları ekonomik ve sosyal haklarının pazarlığı yapılacaktır. İşverenle Yetkili Sendika arasında yapılacak bu pazarlıkta mağdur olmak istemiyorlar ise yetkili sendikaya (Sarı Sendikaya) olan üyeliklerini gözden geçirmelerinde fayda var." açıklamasında bulundu.

"Kamu Çalışanlarını Ekonomik Sosyal Haklarımızın Mücadelesini Birlikte Vermeye Davet Ediyoruz."

Çeker, "Geçmişe baktığımızda ülkemizde gerçekleşecek enflasyonu ön göremeyen, işverenin önerdiği zamdan daha düşük zamma imza atan bir sendikadan Kamu Çalışanına fayda gelmeyeceğini görüldü ve test edildi. Kamu çalışanları ekonomik sıkıntılardan kurtulmak ve insanca yaşayacak bir ücret almak, iş yerlerinde mobing’e maruz kalmadan huzur içinde çalışmak istiyorlar iste Türkiye Kamu Sen Üye Sendikalarımıza üye olmaya ve ekonomik sosyal haklarımızın mücadelesini birlikte vermeye davet ediyoruz." diyerek konuşmasını noktaladı.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Ömeroğlu'ndan Muhtarlara: "Telefonlarınız...
Muhtarlar ile bir araya gelen Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, "Halkımızın talep ve sorunları...

Haberi Oku