GÜNDEM:
Aday adayları kendini tanıttı

02 Mart 2015 Pazartesi 10:39

AK Parti ‘de 67 milletvekili aday adayları The Ness Otel’de gerçekleşen program ile teşkilata tanıtıldı. Partiye vekillik için 73 aday başvurmuştu ancak mevcut vekiller, İl eski Başkanı Mahmut Civelek ve eski milletvekili Eyüp Ayar temayüle girmeyeceği için tanıtım toplantısında konuşma yapmadı. Saat 18:30 ‘da başlayan programda 67 milletvekili aday adayının her birine 3’er dakika konuşma hakkı tanındı. Milletvekili aday adayları kura ile belirlenen sıralama ile söz hakkı aldı. Buna göre ilk konuşan milletvekili aday adayı Hatice Ayden olurken, en son konuşma yapan milletvekili aday adayı ise İl Kadın Kolları Başkan Adaylığı'nı ani bir kararla bırakan Müge Olşen oldu.

 VEKİLLER YOKTU

Aday tanıtım programında milletvekili aday adaylarının sayısı çok olduğu için İl Başkanı Şemsettin Ceyhan dışında herhangi bir protokol üyesi konuşma yapmadı. Aday tanıtımın programına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, belediye başkanı, ilçe başkanları, ilçe kadın kolları başkanları, ilçe gençlik kolları başkanları ve parti teşkilatı katılım gösterdi. Öte yandan programları olduğu için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri ışık, milletvekilleri İlyas Şeker, Zeki Aygün, Mehmet Ali Okur katılım göstermedi.

BAŞVURULARDA ARTIŞ VAR

Aday tanıtımında konuşan İl Başkanı Şemsettin Ceyhan çok yoğun bir katılım olduğuna vurgu yaparak, “13 yıl önceki heyecan devam diyor. 73 aday adayı AK Parti’ye başvurusunu yaptı. 2011 genel seçimleri öncesinde 71 aday adayımız vardı. Artış ve ilgi devam ediyor. 14 tanesi bayandır. 13 tanesi 35 yaş altıdır. 9 tanesi de engelli aday adayımız vardır. Önceki yıllara göre başvurularda artış vardır” dedi.

 BİRİLERİ DARBE YAPTI

‘Hedefimiz 7 Haziran genel seçimleri çok önemlidir’ diyen Ceyhan “Bu tarih ayrı bir önem taşımaktadır. Bir çok arkadaşımız hatırlamaktadır. Biz unutmadık unutmayacağız. 97 yılında birileri darbe yaptı. Eski darbelerden farkı post modern darbe yapıldı. Bin yıl süreceğini söylediler. Sizlerin planı varsa Allah’ın da planı vardır. Bin yıl sürecek diyenler birkaç yıl içerisinde AK Parti ile sona erdi” ifadelerini kullandı.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
h.hüseyin kocataş 9 yıl önce

daha fazla hizmet için adaylıgını kutlar şimdiden hayırlı almasını canabi allahdan dilerim allah utandirmasin.

banner376

banner375

banner377

banner981

Büyükşehir ihalesine rekor katılım
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2024 Yılı Kocaeli Geneli Özel Eğitim Sınıfları Tadilatı için ihale...

Haberi Oku