GÜNDEM:
Altıntaş, Türkiye gündemine oturdu

28 Ekim 2015 Çarşamba 13:05

 Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık katıldığı televizyon programında Gebzeli bir iş adamının 5 milyon TL’ye okul yaptırması karşılığında üretilen ilk yerli otomobili alacağını duyurmuş, fakat isim açıklamamıştı. Açıklamanın ardından tüm kamuoyunun merak ettiği iş adamının Gebze’de otel işletmeciliği yapan Muzaffer Altıntaş’ın olduğu öğrenildi.
İŞ ADAMLARINA ÖRNEK OLMALI
Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan hayırsever iş adamı Altıntaş; “Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız başka birine söz vermedilerse Gebze’ye bir okul yaptırarak ilk üretilen yerli arabayı alacağız. Çok mutlu ve gururluyum. Yerli otomobili eleştirenler yanlış yapıyor. Meyve veren ağaç taşlanır derler. Ben Gebze’deki iş adamlarına örnek olmasını diliyorum. Yerli otomobile destek vermeliyiz” dedi. 
OKUL KARŞILIĞI ALACAK
Bakan Işık ile yaptığı görüşmeyi anlatan 74 yaşındaki iş adamı Muzaffer Altıntaş; “Bakanımıza ilk yerli otomobili almak istediğimi söyledim. Kendisi Cumhurbaşkanı ve Başbakan’ın onay vermesi durumunda olacağını söyledi. İlk yerli otomobil karşılığında Gebze’de belirlenen bir yere okul yaptıracağım. Maliyeti ne kadar tutar, şimdiden fiyat biçmek bunu bilmek zor” dedi. 



banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Büyükşehir ihalesine rekor katılım
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2024 Yılı Kocaeli Geneli Özel Eğitim Sınıfları Tadilatı için ihale...

Haberi Oku