GÜNDEM:
Bu Seçim Gençlerin Seçimi

08 Şubat 2019 Cuma 12:11

AK Parti Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve yönetimi ile İlçe Yöneticisi Bulut Tezcan, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı H. İbrahim Arslan, önceki gün çat kapı ziyaretler gerçekleştirdi. İlçede ev ev gezen ve ilçede ki esnafı ziyaret eden Sarıca ve beraberindekiler genç seçmenden destek istediler.

Ev ve esnaf ziyaretleri yaparak özellikle yeni seçmene ulaşmaya çalışan ve gençleri partilerine davet eden Sarıca "AK Gençlik olarak bizler üzerimizdeki sorumluluğun bilinciyle mahalle mahalle, sokak sokak dolașarak “Çat kapı” ziyaretlerimiz ile gençlerle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Dilovası AK Gençliği olarak bıkmadan yorulmadan gece gündüz demeden daha çok gence ulaşmaya çalışıyoruz. Biz biliyoruz ki bu seçim gençlerin seçimi onun için bizlere daha çok sorumluluk düşüyor.

SIKILMADIK EL, GİDİLMEDİK EV BIRAKMAYACAĞIZ

Onun için 31 Mart'a kadar sıkılmadık el girilmedik ev bırakmayacağız. Ziyaretlerimizde hem genç arkadaşlarımızla tanışıyor, hal hatırlarını soruyor, taleplerini dinliyor ve partimize davet ediyoruz. Ayrıca genç arkadaşlarımıza bayrak hediye ediyoruz. Gençlerimizden bayrağımıza sahip çıkmalarını ve 31 Mart seçimlerinde de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Dilovası Belediye Başkan adayımız Hamza Şayir'e destek vermelerini istiyoruz. Seçim süreci boyunca yılmadan, yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Her geçen gün daha çok genç arkadaşımıza ulaşıp destek isteyeceğiz” dedi.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Büyükşehir ihalesine rekor katılım
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2024 Yılı Kocaeli Geneli Özel Eğitim Sınıfları Tadilatı için ihale...

Haberi Oku