GÜNDEM:
Çayırova Belediyesi ile Medya Mensupları Sahurda Buluştu

14 Haziran 2018 Perşembe 12:36

Çayırova belediyesinin ev sahipliğinde bu gece  Çayırova'nın tarihi mekanlarından birisi Olan akse mahallesi meydanındaki sosyal tesislerde bölge basını sahur sofrasında buluştu.

Belediye başkanı şevki demirci ve başkan yardımcısı musta Malkoç basın mensupları ile yakından ilgilendiler  başkan şevki  demirci  Çayırova ilçesinin kocaeli ilçeleri arasında ilk sıralarda olduğunu  yüzde 6 kık  nüfüs artışı ile Türkiye birincisi olduğunu söyledi.

Çayırova'nın 150 bin nüfusu olduğunu  gündüzleri  nüfusun 250 bini bulduğunu açıklayan. Başkan. Demirci  Çayırova için hizmet seferberliği ilan ettiğini önümüzdeki dönemde çok sayıda tesisin açılışını yapacaklarını açıkladı.

Sosyal tesislere büyük önem verdiğini açıklayan Başkan demirci tesis sayısını 5 e çıkaracaklarını. 35. Yeni park yaktıklarını uçak  satın alarak sosyal tesis haline getirdiklerini bildirdi.

Adını 3 Mayıs 1481  tarihinde. Fatih sultan mehmedin vefat ettiği   Hünkar çayırından alan   Çayırova. 1990 lı yıllarda. Belediye oldu 2008 yılında ilçe olarak  Türkiye'nin  bankacılık  finans. Otomotiv yan sanayi ve  lojistlik üssü olarak kendini tüm Türkiye'ye tanıttı.

Çayırova'nın tarihi akse  meydanında basın mensuplarına bilgi veren Başkan  ının yaptığı açıklamaları www.gebzegazetesi.com 
Canlı yayından izleyebilirsiniz
banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Büyükşehir ihalesine rekor katılım
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2024 Yılı Kocaeli Geneli Özel Eğitim Sınıfları Tadilatı için ihale...

Haberi Oku