banner1001
GÜNDEM:
Çaykur Rizespor'da Sürpriz Transfer Sevinci

06 Eylül 2021 Pazartesi 15:22

 Premier Lig’de Everton spor kulübü ile anlaşması sona eren Yannick Bolasie, transfer sürecinde Çaykur Rizespor ile anlaşma sağladı. Yakın zamanda Yannick Bolasie ile Çaykur Rizespor kulübü arasında sözleşme imzalandı. restbet giriş

Şu anda 32 yaşında olan Bolasie, futbol kariyerinde oldukça önemli bir başarı gösteren sporculardan biridir. Kongolu oyuncu bu başarısını Çaykur Rizesporda’da bu sezon göstermeyi hedefliyor.

Profesyonel futbol kariyerinin başlangıcından itibaren oldukça önemli takımlarda top koşturan Kongolu furtbolcu; Crystal Palace, Everton, Anderlecht, Sporting Lizbon ve Middlesbrough gibi önemli yabancı takımlarda yer aldı. Şimdi ise Çaykur Rizespor kulübüyle anlaşma imzalayarak resmi bir tören ile transferini taraftarlarına ve Çaykur Rizespor tutkunlarına da göstermiş oldu.

Tecrübe sahibi sol kanat oyuncusunun transferi hakkında Rizespor’dan açıklama gecikmedi. Yapılan açıklamada Rizespor kulübü başkanı "Çaykur Rizespor’umuz Fransız asıllı Kongo DC millî futbolcusu Yannick Bolasie'i 2+1 yıllığına renklerine kattı. Bolasie, İstanbul’da gerçekleşen, Başkan Yardımcımız ve Basın Sözcümüz Selim Selimoğlu’nun katıldığı imza töreninde, kendisini 2+1 yıllığına yeşil-mavi renklere bağlayan imzayı attı. Yannick Bolasie'ye kulübümüze "Hoş geldin" diyor, kendisine başarılar diliyoruz.’’ İfadelerini kullanarak yeni transferleri konusunda oldukça memnun olduklarını dile getirdi.

Sezonun ilerleyen karşılaşmalarında Bolasie’de artık mavi yeşil formayı giymeye başlayacak.

 

 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Milyonluk liman kazasının ardından kıyıya...
Evyapport liman işletmesinde konteyner yüklü geminin kıyıdaki 3 kule vince çarparak devirmesinin ardından...

Haberi Oku