GÜNDEM:
Ceyhan, muhalefeti eleştirdi!

29 Mart 2015 Pazar 11:16

AK Parti İl Başkanlığı 75. İl Danışma Meclisi Antikkapı Restaurant'ta gerçekleştirildi. Danışma meclisine İl başkanı Şemsettin Ceyhan, milletvekilleri Zeki Aygün,İlyas Şeker, Mehmet Ali Okur, il kadın kolları başkanı Emine Zeybek, il gençlik kolları başkanı Emre Kahraman, ilçe başkanları, AKP Milletvekili aday adayları ile partililer katıldı. İl başkanı Şemsetin Ceyhan, muhalefet partilerini eleştirerek, "Bırakın STK temayülünü gelin ilk önce aday adaylarınızı parti binalarınıza sokun, kahvaltıda bir araya getirin. Siz bunları ağzınıza almayacaksınız, sonra AKP'nin yaptıklarını sözde eleştireceksiniz. Geçeceksiniz bu işleri" dedi.
'GEÇECEKSİNİZ BU İŞLERİ'
Danışma meclisinde açılış konuşmasını gerçekleştiren il başkanı Şemsettin Ceyhan, muhalefet partilerin vekil aday adaylarını teşkilata bile sormadığını söyleyerek, AK Parti'yi eleştirmeleri için,  "Biz STK'lara sorarken, diğer partilerin başkanları, 'vekil aday adaylarımızı teşkilata sormamız lazım' dedi. Bırakın STK temayülünü gelin aday adaylarınızı parti binalarınıza sokun, kahvaltıda bir araya getirin. Siz bunları ağzınıza almayacaksınız, sonra AKP'nin yaptıklarını sözde eleştireceksiniz. Geçeceksiniz bu işleri. Eğer yapmak istiyorsanız ben de elimden geleni yaparım. Çünkü ben, sizlerinde seçmenlerine saygı gösteren bir partini mensubuyum" dedi.
'HER PARTİNİN HARCI DEĞİL'
Geçtiğimiz günlerde sivil toplum kuruluşlarına yapılan temayül yoklamasının Türkiye'de ve Kocaeli'de ilk kez gerçekleştirildiğini hatırlatan Ceyhan, "Artık 7 Nisan' a doğru hızla gidiyoruz. Temayül ve istişarelerden sonra, STK'lara da temayül yaptık. Türkiye ve Kocaeli bir siyasi parti, iktidar olmasına rağmen, kendi içinde işlerini hallettikten sonra vekil aday adaylarını STK'lara sordu. Bu çok önemli ir adım. Çünkü 3 gün öncesinde bize talimat geldi. O kısa sürede daveti icra ederek pazartesi gününe organizasyonu yapmak da her partinin harcı değildi. Bizim düşüncemiz olsun ya da olmasın bütün STK'ları davet ettik. Toplamda 772 STK'mız temayülümüze katıldılar" diye konuştu.
62 ADAYIMIZ LİSTEDE OLMAYACAK
7 Nisan tarihi itibariyle vekil aday listenin açıklanacağını ve 62 aday adayının listede olmayacağını söyleyen Ceyhan, "Ama bu haketmedikleri anlamına gelmez. Bu nasip işidir. Her biri yapmış olduğu çalışmalar neticesinde STK'ların temayüle katılmasında emek verdiler. 7 Nisan'a kadar da çalışacaklarını ve o tarihten sonra da gösterecekleri dava bilinci ile hareket edeceklerine inanıyorum. Biz bu seçime iktidarda olmak ya da kalmak için gitmiyoruz. Bizim için bu seçim yeni Türkiye, çözüm süreci ve yeni anayasaya mührümüzü basacağımız seçim olacak. Kocaeli'nin yine bu seçimde destan yazacağını ve Başbakan'ın yüzde 65'lik oya ulaşacağına inanıyorum. Ve bunlar olurken paralel yapı da boş durmayacak" dedi.
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Büyükşehir ihalesine rekor katılım
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2024 Yılı Kocaeli Geneli Özel Eğitim Sınıfları Tadilatı için ihale...

Haberi Oku