GÜNDEM:
Gebze'de Çanakkale Şehitleri Unutulmadı

19 Mart 2018 Pazartesi 12:10

Çanakkale Zaferinin 103. yıl dönümü münasebetiyle Gebze şehitliğinde anma programı gerçekleştirildi. Programa Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker katıldı. Sabah namazı sonrası Mustafa Paşa Camiinde şehitlerimiz için dua edildi, cami cemaatine buğday çorbası ikram edildi. Sabah namazını Mustafa Paşa Camii’nde kılan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, şehitlere Allah’tan rahmet diledi.

ŞEHİTLER MEZARLARI BAŞINDA ANILDI

18 Mart Çanakkale Zaferinin 103. yıl dönümü musibetiyle Gebze Şehitliği’nde anma programı gerçekleştirildi. Şehitlikte düzenlenen programa Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Garnizon Komutanı Binbaşı Ramazan Uydaş, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Kaplaner, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, siyasi partilerin temsilcileri, şehit aileleri ve Gebzeliler katıldı.

KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler yaptığı konuşmasında, “Vatanın İstiklali ve milletin istikbali uğruna kahramanlıklar göstererek şehitlik mertebesine yükselip, cennet olan mekanlarınızda istirahat ederken, emin olunuz ki temiz kanlarınızla sulayarak bizlere emanet ettiğiniz bu kutsal toprakları, kanımızın son damlasına kadar koruyacağımıza söz veriyoruz. Bu ülke uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor ailelerine sabırlar diliyorum” dedi.

ŞEHİTLER İÇİN DULAR EDİLDİ

Gebze Şehitliğinde düzenlenen programda şehitlerimiz için dualar edildi. Şehit yakınlarına karanfil takdim eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Haklarınız ödenmez. Allah şehitlerimizden razı olsun. Sizler bizlere onların emanetlerisiniz. Ne yapsak şehitlerimizin haklarını ödeyemeyiz” dedi. Şehitler için askerler tarafından havaya üç el saygı atışı gerçekleştirdi.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Büyükşehir ihalesine rekor katılım
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2024 Yılı Kocaeli Geneli Özel Eğitim Sınıfları Tadilatı için ihale...

Haberi Oku