GÜNDEM:
İMO Üyelerine Isı Yalıtımı Semineri

18 Mayıs 2017 Perşembe 12:02

Eğitim sunumunu Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Salih Taner Yıldırım’ın yaptığı “Isı Yalıtımı” konulu seminere üyelerin ilgisi büyük oldu. Seminerde Isı Yalıtım Uygulamaları ve Isı Yalıtım Malzemeleri şeklinde iki bölümde sunum yapıldı.

Yıldırım, yalıtımda temel ilkeler, binalarda enerji performansı ısı ve
sıcaklık ilişkisi, yapı elemanlarında ısı transferi, uygulama esasları hakkında ve malzeme konusunda geniş bilgiler aktardı. Yıldırım, “Bu eğitimler sayesinde karar vericiler ve şantiye sorumlularının sistem ürünlerini "doğru" şekilde seçmelerine katkıda bulunuluyor. Böylelikle "doğru" tasarım ve uygulama aşamalarında yapılacak "doğru" kontrollerin faydası ile daha güvenilir yalıtım uygulamalarının ortaya çıkmasına da katkı sağlamış oluyoruz” açıklamasında bulundu.

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Eğitim Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Utkan Mutman yaptığı açıklamada, “Üyelerimiz ve yeni mühendis olarak bu sektöre giren arkadaşlarımız için bilgilendirme seminerlerini gerçekleştiriyoruz. Günümüzde bilgiyi eğer birileriyle paylaşırsanız değer kazanır. Bizde istedik ki burada bilgilerimizi paylaşalım. Bugünkü seminerimizde ısı yalıtımının önemine değindik. Sayın hocamız Salih Taner Yıldırım’a değerli bilgilerini bizimle paylaştığı için ve seminere katılan üyelerimize teşekkür ederim” dedi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Büyükşehir ihalesine rekor katılım
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2024 Yılı Kocaeli Geneli Özel Eğitim Sınıfları Tadilatı için ihale...

Haberi Oku