banner1001
GÜNDEM:
Kocaeli'deki otobüs seferleri sayısı yükseldi

01 Nisan 2020 Çarşamba 21:14

- Kent genelinde 208 araçla hizmet sağlayan UlaşımPark, otobüs sayısını 259'a yükseltti

Kocaeli'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında şehir içi ulaşım otobüs sefer sayıları artırıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, belediye iştiraklerinden UlaşımPark AŞ'nin seferlerini artırma kararı aldığı bildirildi.

Kararın, yolcuların sağlığı düşünülerek alındığı belirtilen açıklamada, kent genelinde 208 araçla hizmet sağlayan UlaşımPark'ın 259 araç ile Kocaelili vatandaşlara ulaşım hizmeti sağlayacağı kaydedildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Tüm ilçelere hizmet sağlayan UlaşımPark, alınan karar doğrultusunda bugün itibarıyla 259 araçla Kocaelili vatandaşlara hizmet sağlayacak. Koronavirüsün yaygınlaşmasını önlemek ve sosyal mesafeyi korumak amacıyla birçok önlem alarak yolcuların temiz, güvenilir ve hijyenik bir ortamda seyahat etmesi sağlanıyor. Mesafeli koltuk uygulamasıyla ikili koltuklarda bir kişi seyahat edebiliyor. Bunun yanı sıra araçların ruhsatlarında yazan yolcu taşıma kapasitesinin yarısı kadar yolcu taşıyarak yolcuların hijyen bir ortamda seyahat etmesi sağlanıyor."

Bu arada, sefere çıkan otobüsler sürekli dezenfekte edilirken, sefer bitiminde, gün ortasında ve ihtiyaç halinde anlık müdahalelerle dezenfeksiyon işlemi uygulanıyor. 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Sanayi Tüpü Faciasında Fabrikanın Yönetim...
Gebze ilçesinde ham beton üretimi yapılan Kar Group'ta sanayi tüpünün patlaması sonucu hayatını kaybeden...

Haberi Oku