GÜNDEM:
Mehmet Kaçar yeniden aday

13 Kasım 2017 Pazartesi 12:10



ADAYLIK GECESİ DÜZENLEDİ

CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Kaçar, adaylığını açıklamak için gece düzenledi. Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlenen yemekli gecede adaylığını açıklayan Kaçar, iki yıldır görevde olduğunu belirtti ve 3 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek kongrede yeniden aday olduğunu açıkladı.

SARIBAY’DAN TAM DESTEK

Geceye; CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın yanı sıra milletvekili Tahsin Tarhan, Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, Derince İlçe Başkanı Nihat Değer, Kirazlıyalı eski belediye başkanı Cevdet Şahin ve çok sayıda partili katıldı. Geceye katılan İl Başkanı Cengiz Sarıbay, 3 Aralık’ta gerçekleştirilecek kongrede mevcut başkan Mehmet Kaçar’a destek verdiğini ve yanında olduğunu gösterdi.

OYLARIMIZI ARTTIRDIK

Gecede yaptığı konuşmada görev süresinde yaptığı çalışmaları aktaran Kaçar, CHP Körfez İlçe Yönetimi olarak iyi bir çıkış yakaladıklarını, her seçimde oylarını artırdıklarını söyledi. Kaçar, “Referandum seçiminde Marmara bölgesinde oyunu en çok artıran ilçe olduk. Biz bu hedefimizi daha da yukarıya çıkaracağız. Önümüzdeki 2019 yılında yapılacak seçimlerde başarılı olmak için çalışacağız. Belediye başkanlığını biz alacağız,  milletvekili seçiminde en yüksek oyu alacağız. Cumhurbaşkanlığı seçiminde yine en yüksek oyu alarak destek verdiğimiz adaya katkı sağlayacağız” dedi.

ÇEKİŞMELERİ BIRAKIN

Geceye katılan CHP Milletvekili Tahsin Tarhan yaptığı konuşmada parti içi çekişmelere değildi. Tarhan, CHP’nin kendi içindeki kırgınlıkları, küslükleri bırakması gerektiğini söyledi. Tarhan, “Sorunlar diz boyu. Türkiye elden gidiyor, vatandaşın sıkacak kemeri kalmadı. Çarşı pazar yanıyor bizler şu anda ülkenin tek kurtuluşu olan partimize sahip çıkalım ülkemizi düze çıkaralım" ifadelerini kullandı.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Büyükşehir ihalesine rekor katılım
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2024 Yılı Kocaeli Geneli Özel Eğitim Sınıfları Tadilatı için ihale...

Haberi Oku