GÜNDEM:
Otobüsçüler zam istedi

25 Kasım 2017 Cumartesi 09:47

ULAŞIMA ZAM İSTEDİ 

Geçtiğimiz Temmuz ayında yüzde 9,5 oranında zam alan Kocaeli Otobüs ve Minibüsçüler Odası, benzine ve mazota yapılan son zamlardan sonra Büyükşehir Belediyesi’ne ikinci bir zam talebinde bulundu. Geçen hafta zam taleplerini Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME)’ye yazılı olarak sunan Oda Başkanı Mustafa Kurt, yüzde 5 ile 10 arasında zam talep ettiklerini söyledi.

BAKAN SOYLU İLE GÖRÜŞTÜ

Şehir içinde çalışan otobüs ve minibüs esnafı ile toplantı yaptığını, yeni zammın kaçınılmaz olduğu yönünde gelen tepkilerden sonra böyle bir talep yaptıklarını söyleyen Kurt, “Akaryakıta gelen zamlar belimizi büktü. Zararına çalışıyoruz. Zam talebimizi sunduktan sonra yönetim olarak Ankara’ya giderek İçişleri Bakanımız Süleyman soylu ile görüştük. Bakanımızdan destek istedik. Yardımcı olacağı sözünü verdi” dedi.

d5b535a5-95e4-4cb5-b88a-e69e037da7a4__bb2add4a-de9c-40fd-bd64-99dad131fe80.jpg

ZAM KABUL EDİLMEDİ 

Gazetemize açıklamada bulunan Kurt, Büyükşehir Belediyesine sundukları zam taleplerine jet hızıyla ret yanıtı geldiğini söyledi. Kurt, “Sunduğumuz talep reddedildi. Biz bu konuda geri adım atmayacağız. Ancak ikinci bir öneri sunduk. Geçen temmuz ayında öğrenci ulaşımına zam yapılmadı, biz de bu konuda sadece öğrenci binişleri için 20 kuruş yardım talep ettik. Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri bu yardımı sağlamış, biz de istiyoruz” ifadelerini kullandı.


banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Büyükşehir ihalesine rekor katılım
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2024 Yılı Kocaeli Geneli Özel Eğitim Sınıfları Tadilatı için ihale...

Haberi Oku