GÜNDEM:
Süleyman Hilmi Tunahan Hz. Torunu Denizolgun vefat etti!

08 Eylül 2016 Perşembe 13:05

Süleyman Hilmi Tunahan Hazretlerinin torunu Ahmet Arif Denizolgun vefat etti. Süleymancılar Cemaatinin kanaat önderlerin Ahmet Arif Denizolgun Gece saat 03:00 sularında geçirdiği beyin kanaması sonucu Beykoz'da bir hastaneye kaldırıldı ve 04:00 sularında vefat etti. Ahmet Arif Denizolgun'un cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Şakirin Cami'sinden kaldırılacak.
BAŞBAKAN’DABN BAŞ SAĞLIĞI MESAJI
81 il valisinin Ankara’da ki toplantısına katılan Başbakan Binali Yıldırım konuşmasına başlarken Ahmet Arif Denizolgun’un ailesine baş sağlığı dileyerek başladı. Başbakan Yıldırım şunları söyledi: “Bu sabaha yakın Eski Ulaştırma Bakanlarımızdan Ahmet Arif Denizolgun bey vefat etmiştir. Denizolgun’un vefatından büyük üzüntü duymaktayım. Ailesine baş sağlığı diliyorum.”diye konuştu.
MELİH GÖKÇEK’DEN BAŞ SAĞLIĞI MESAJI
Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Melih Gökçek de resmi twitter hesabından sabah saatlerinde yayınladığı mesajında “Süleymancı arkadaşlarımızın lideri Sayın Ahmet Arif Denizolgun hakkın rahmetine kavuşmuştur... Ahmet bey'e Allah'dan rahmet, ailesine ve tüm dava arkadaşlarına sabr-ı cemil dilerim...”dedi.
AHMET ARİF DENİZOLGUN KİMDİR
Süleymancılar Cemaatinin kanaat önderi Ahmet Arif Denizolgun 1956 yılında İstanbul'da doğdu. Ahmet Arif Denizolgun, Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık Bölümünü bitirdi, bugunkü adıyla Mimar Sinan Güzel Sanatlar akademisi Mimarlık Bölümünü bitirdi. Daha sonra Columbia University Wagner College Ekonomi İş İdaresi bölümünden mezun olan Ahmet Arif Denizolgun Beyefendi Serbest Mimar ve Müteahhitlik yaptı. 1994 seçimlerinde Antalya'da milletvekili seçilen Denizolgun; 20. Dönem Antalya Milletvekilliği ile Ulaştırma Bakanlığı yaptı. NATO Komisyon Başkanlığı, Teknoloji ve Bilim Komisyon üyeliği görevlerinde bulunmuştur.
Ahmet Arif Denizolgun’un dedesi, büyük İslam Alimi Süleyman Hilmi Tunahan ile ilgili ayrıntılı bilgi için http://www.yenigebze.com.tr/Haber-1293-suleyman-hilmi-tunahan-hz.html adresini tıklayabilirsiniz.
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Büyükşehir ihalesine rekor katılım
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2024 Yılı Kocaeli Geneli Özel Eğitim Sınıfları Tadilatı için ihale...

Haberi Oku