GÜNDEM:
Trabzonlu Gençlerden örnek davranış

22 Temmuz 2016 Cuma 20:02

 Gebze Trabzonlular Derneği Gençlik Kolları Gebze Kebze Kent Meydanında demokrasi nöbetin her akşam sürdürüyor. Gebze Kent Meydanında nöbete katılan gençlik kolları üyeleri herkesi bu göreve davet ediyor.

ÜLKELERİNİ KORUYURLAR

Gebze Trabzonlular Derneği Gençlik Kolları Gebze Kebze Kent Meydanında demokrasi nöbetin her akşam sürdürüyor. Ülkemize gerçekleştirilen hain darbe saldırısını kınayan Gebze Trabzonlular Derneği Gençlik Kolları Gebze Kebze Kent Meydanında kalabalık bir grupla saldırıyı kınamaya devam ediyorlar. Çadır kurarak Gebze Kent Meydanında hain darbe saldırısını protesto eden Gebze Trabzonlular Derneği Gençlik Kolları ülkenin bölünmez bütünlüğünün bekçisi oluyorlar.

DARBE GERİCİLİKTİR

Gebze Kent Meydanındaki demokrasini nöbetlerine devam eden Gebze Trabzonlular Derneği Gençlik Kolları bütünlük mesajı verirken herkesi demokrasi nöbetine devam ediyor. Gençlik Kolları Başkanı Kadir Ayar, “ülkemize sevdalı her inşa gibi bizler de hain girişimi kınıyor, herkesi ülkesine sahip çıkmaya ve demokrasiye katılmaya davet ediyoruz. Darbelerin olduğu ülkeler ileriye değil geriye gider, bizler de bu bilinçle hareket ediyoruz” dedi.

genç 2genç 3genç 4genç 5genç 1

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Büyükşehir ihalesine rekor katılım
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2024 Yılı Kocaeli Geneli Özel Eğitim Sınıfları Tadilatı için ihale...

Haberi Oku