Canım ağabeyim hoşça kal, erkenden çıktığın bu yolda toprağın bağrında dualarla, hayırla kal.
İsterdim ki zamanı geri alabileyim sana sıkıca sarılıp ne olur gitme kal diyebileyim.
Yüreği sağlam, kalbi güzel, eli açık ağabeyim, hepimiz seni çok yorduk hem hayat hem biz hem de anlayışsız kaba insanlar, tüm enerjini tüm umudunu erkenden tükettik senin.
Biz senden hep razıydık ya sen! Sen bizden razı mıydın haklarını bize helal ettin mi?
Sol yanım yanıyor şimdi nereye baksam hatıralar ve sen varsın. Yiyorum içiyorum hayat devam ediyor lakin bir yanım hep eksik hep hüzünlü.
Kıyafetlerini ihtiyacı olanlara ulaştıracağız ayakkabıların , havlun , diş fırçan , sigaran, çakmağın, her eşyaya kokun sinmiş  odanda  ki koltuk bomboş , haykırsam duyar mısın sesimi garip kalmış duvarlardan .
Gece sen gelmeden önce kahveni yapar koyardım bilgisayar masasının üstüne bazen de sen kapıdan girince seslenirdim sana ; kahve yapıyorum diye . Sen de fark etmez derdin bende fark etmez değil evet ya da hayır diyeceksin derdim . Özledim ağabey şimdiden özledim . 
Bu erken yolculuk yakışmadı ağabey hem de hiç yakışmadı , eğer seni kırdıysam üzdüysem affet beni , hakkını helal et .  
Ortaokul sondan beri babamla birlikte içinde bulunduğun ticaret hayatı seni çok yordu , seni dinlendiremedik senin sesini duyamadık ağabey özür dileriz .
Yaz kış demeden haftanın yedi günü bizim için çalıştın sabahtan akşama kadar nice insanla uğraştın . Ağır yükleri yeri geldi sırtında yeri geldi yüreğinde taşıdın .
Azıcık yemekle bir dilim ekmekle doyar , şu yemek denilen şey ilaç içmek gibi olacak vakit harcamayacaksın derdin , kendini hiç şımartmaz vücudunun dinlenmesine izin vermezdin .
Senin gibi akıllı zeki merhametli birini tanımadım hiç , elindeki lokmayı cebindeki son kuruşu paylaşan tam Mustafa dedemizin torunuydun sen .
Bulmacalar öksüz kaldı ağabey çözmeye çalışsam da beceremiyorum hep yarım kalıyor . Erken ayrıldın aramızdan erkenden bırakıp gittin , hepimiz yarım kaldık şimdi . Allah’ım bu ayrılığa bu hasrete  dayanma gücü ver .
Allah’ım biz Kamil ağabeyimden razıyız sende razı ol , cennetini ona ebediyen kalacağı mekan , Sevgili peygamberimiz Hz.Muhammed Mustafa(s.a.v.)Efendimiz’i ise şefaatçı kıl . Hoşça kal ağabey .
‘’İnna lillahi ve inna ileyhi raciun .’’
Kardeşin ; Sibel Çakcak
banner983
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981