banner1001
İLÇE HABERLERİ:
Toltar'dan Özavcı'ya teşekkür plaketi

17 Eylül 2018 Pazartesi 16:53

AK Partiyi kurduktan sonra, önce Başbakan ardından da Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan'a her dönem sahip çıkan ve destek için Türkiye'nin dört bir yanını dolaşan Dilovalı esnaf Erol Özavcı önceki gün Dilovası Belediye başkanı Ali Toltar'ın konuğu oldu.

 BAŞKAN TOLTAR'DA ÖZAVCI'YA TEŞEKKÜR

 Özavcı'yı makamında ağırlayan Başkan Toltar, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte ülkemiz çok büyük bir değişim ve dönüşüm yaşamıştır. Ülkemiz hemen hemen her alanda çağ atlamıştır. Bu süreç içerisinde Türkiye düşmanları, Türkiye'nin büyümesinden ve gelişmesinden rahatsız olanlar her zaman Cumhurbaşkanımızı hedef almış ve gerek içerideki hainler gerekse dışarıdaki hain işbirlikçileri ile sürekli saldırmışlardır. Ancak ülkesini, bayrağını seven milletimiz her dönem Cumhurbaşkanına sahip çıkmış ve çıkmaya devam etmektedir. Milletimiz gerek sandıkta gerekse bireysel çabaları ile Cumhurbaşkanımızın yalnız olmadığını her daim göstermiştir.

 İlçemizde uzun yıllar esnaflık yapan ve ailece sevdiğim değer verdiğim dostumuz Erol Özavcı'da ülkesini bayrağını seven biri olarak son eski Türkiye'yi ve son 16 yılda yapılanları gören bir vatandaş olarak üzerine düşeni fazlası ile yaparak her dönem Cumhurbaşkanımıza destek olmak için ülkemizi karı karış gezip. Halkımıza gerçekleri anlatmayı ve Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmayı görev bilmiştir. Bizler kendisi ile gurur duyuyoruz. Kendisine teşekkür ediyor ve her zaman Özavcı dostumuzun yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz."dedi.

 CUMHURBAŞKANIMIZA SAHİP ÇIKMAK GÖREVİMİZ

Misafirperverliğinden dolayı Başkan Toltar'a teşekkür eden Erol Özavcı ise yaptığı açıklama da "Biz devletimiz, ülkemiz ve bayrağımız için üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Bu ülke bu bayrak bizim. Bizim gidecek başka yerimiz yok. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte ülkemizde çok güzel işler yapıldı. Türkiye adeta şahlandı ve kendine geldi. Dünyada saygın bir ülke haline geldik. Ülkemizin bu denli büyümesi ülkemizin gelişmesini istemeyen güçler tarafından her daim hedef haline gelen cumhurbaşkanımız ve ailesine sahip çıkmak her vatandaşımızın görevidir. Bizlerde üzerimize düşeni yapmak için halkımıza yapılanları daha iyi anlatmak adına ülkemizi dolaşarak gerçekleri anlatmaya ve halkımızın hem ülkelerine hemde Cumhurbaşkanına sahip çıkması için çabalıyoruz."dedi.

 BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ

 Başkan Toltar'ın çalışmalarını da değerlendiren Özavcı, "AK Parti iktidarı ile birlikte ilçemizde de güzel hizmetler yapıldı. Dilovası son yıllarda önemli hizmetler almaya başladı. Başkanımız Ali Toltar beyde göreve geldiği günden bu yana ilçemizin gelişmesi ve güzel bir kent olabilmesi için elinden geleni yapmaya çalışıyor. Her zaman başkanımızın yanında olacağız ve kentimizin daha yaşanılabilir bir kent olması için çalışacağız. Başkanımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor. Hizmetlerinin devamını diliyorum."dedi.

 TOLTAR'DAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

 Konuşmaların ve sohbetin ardında Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Cumhurbaşkanına destek için yaptığı çalışmalardan dolayı Dilovalı esnaf Erol Özavcı'ya teşekkür plaketi takdim ederken, Özavcı'da nazik düşüncesinden dolayı Başkan Toltar'a teşekkür etti.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

SEZER, “ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 109.YILI KUTLU...
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, yayınladığı mesajda, “18 Mart Şehitleri Anma Günü...

Haberi Oku