KÜLTÜR VE SANAT:
Etkinlikler devam ediyor

02 Temmuz 2015 Perşembe 13:46

 Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen Kent Meydanı Kültür Programı etkinlikleri devam ediyor. Ücretsiz gerçekleştirilen etkinliklerde yine pek çok önemli isim Gebzelilerle bir araya gelerek Ramazan etkinliklerine devam edecek.

Yarın akşam Engin Noyan

Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen Kent Meydanı Kültür Ramazan Programı etkinlikleri devam ediyor. Ücretsiz gerçekleştirilen etkinliklerde yine pek çok önemli isim Gebzelilerle bir araya gelerek Ramazan etkinliklerinde Gebzelilerle buluşacak. Önemli isimleri konuk etmeye devam eden Gebze Kent Meydanı bu akşam saat 21.30’da Engin Noyan’ı konuk edecek. Noyan Ramazan Özel Programında Gebzelilerle buluşacak.

Ramazan coşkusu sürüyor

Yarın akşam Mustafa Cihat 10 Temmuz’da Lokman Yıldız ve 11 Temmuz’da Grup Genç Ramazan programında Gebzelilerle bir arada olacak. Gebze Kent Meydanında gerçekleştirilen Ramazan özel programları Gebzelilerle beraber Ramazan ayının coşkusunu taşımayı sürdürecek. Daha pek çok özel etkinlik de Gebzelilerle bir araya gelmeye hazırlanırken Gebzeliler de etkinliklere ilgi göstererek rağbet ediyorlar. (Refik Sıla GÜVENÇ)

banner982
Anahtar Kelimeler
Etkinlikler Devam Ediyor
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TÜRKSOY’UN DESTEĞİ İLE “FARABİ FİLM...
El-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi’nin 90. yıl dönümü çerçevesinde 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında...

Haberi Oku