POLİTİKA:
Bahçeli Teşkilatları uyardı!

18 Kasım 2016 Cuma 10:45

 

MHP lideri Bahçeli; “Tarlalara, otel lobilerine gidenler, asla bizim kongrelerimizde olmayacak” dedi. Partililere süreç hakkında bilgi veren MHP lideri Devlet Bahçeli teşkilatlara yaptığı ünlü uyarısını Kocaeli içinde tekrarladı; “İçinizde MHP’nin bu süreçte başarılı olacağına inanmayan varsa Ankara’dan Kocaeli’ne dönerken bir yer de durun ve partiyi terk edin” dedi.

MHP DEMEK TÜRKİYE DEMEKTİR

7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde yaşananlar hakkında partilileri bilgilendiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “MHP, Türkiye’nin geleceği ile bütünleşen bir siyasi partidir” dedi. Bahçeli; “MHP’yi tek başına düşünemezsiniz, MHP bu ülke demektir. MHP’ye yapılmak istenen her müdahaleyi iyi okumak gerekiyor” cümleleri ile partililere MHP’nin önemini anlattı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli; “MHP’ye her dönem çeşitli saldırılar yapıldı. Fakat MHP’yi kimseye pazarlatmam. Ülkenin geleceği ile bütünleşen bir siyasi partiyiz. MHP’de siyaset yapmak farklılıktır. Yoruluyorsanız, şimdi terk edin” şeklinde konuştu.

KOCAELİ KONGRELERİ İÇİN UYARDI

Kocaeli’nin MHP için önemli olduğunu yineleyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli; “MHP için Kocaeli önemli bir bölgedir. Kongreleri dikkatli yapın, birlik ve beraberlik içerisinde bir tablo sergileyin. İçinize tarlalarda, hotel lobisine gidenleri asla almayın. O kongrelere gidenler asla bizim kongrelerimizde olmayacak” cümleleri ile teşkilatı uyardı.

 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Sezer, Mazbatalarını Alan Muhtarlara...
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından mazbatalarını...

Haberi Oku