POLİTİKA:
Cumhurbaşkanı Erdoğan son miting için Kocaeli'de

28 Mart 2024 Perşembe 13:40

 ALAN HAZIRLANDI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile bugün Kocaeli
 Kongre Merkezi’nin önündeki otopark alanında Büyük Kocaeli Mitingi yapılacak. Seçimsürecinde Erdoğan’ın 50’nci ve son il mitingi olan Kocaeli mitingi için AK Parti teşkilatları tüm hazırlıkları tamamladı. Alanda sahne kuruldu, güvenlik önlemleri alındı, ulaşımdan vatandaşların alana giriş yapacağı kapılara kadar her şey hazır hale getirildi. Alanın çevresi AK Parti bayrakları ile süslendi.
ÇALIŞMALAR TAMAM
Erdoğan’ın, Bursa mitingini bitirdikten sonra saat 15.00’te Kocaeli’ye geleceği miting için AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, 100 bin kişi hedefini verdi. Miting için 12 İlçe
 ve il teşkilatında kurulan miting komisyonu ilçe ilçe katılım hedeflerini tutturmak için çalışmalarını tamamladı. Tüm ilçelerden gelecek vatandaşlar alana belirlenen iki ayrı noktadan giriş yapacak. Yoğunluk nedeniyle alanda olası bir kaza karşısında hemen müdahale edecek sağlık ekipleri için çadırlar da hazırlandı.
348 GÜN SONRA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugüne kadar yapılan seçimlerde her zaman Kocaeli’de miting yaptı. En son 14-28 Mayıs Genel Seçimleri için 15 Nisan’da Kocaeli’ye gelen Erdoğan, burada Kocaeli Şehir Hastanesi’nin açılışını yaptı. Aradan geçen 348 günün ardından yeniden Kocaeli’ye gelecek olan Erdoğan’ı partililer ve vatandaşların coşku ile karşılaması bekleniyor.


banner982
Anahtar Kelimeler
Kocaeli
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Sezer, Mazbatalarını Alan Muhtarlara...
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından mazbatalarını...

Haberi Oku