SAĞLIK:
Yatırım ve kalite yılı!

10 Mart 2016 Perşembe 10:12

 Özel Konak Hastanesi, dün sabah Gebze basınıyla buluştu. Konak hastanesi, göreve başlayan 5 Yeni hekimi Gebze kamuoyuna tanıtırken, 2016 vizyonunu anlattı. Tanıtım toplantısında ilk olarak konuşan Konak Hastaneleri Yönetim kurulu Başkanı Op.Dr. Kazım Gündoğdu, Gebze Hastanesi’nin kısa zamanda büyük ivme kazandığını belirterek, bu yıl sonuna doğru Adapazarı Hastanesi’ni hizmete açacaklarını ifade etti. Gündoğdu, “Sağlık için varız şiarına hizmet eden bir kurumuz. Alanında uzman hekimlerimizle çalışıyoruz. Her arkadaşımıza görevlerinde başarılar diliyorum.”dedi.
YATIRIM VE KALİTE YILI OLACAK
Konak Hastanesi için 2015 ve 2016 yıllarını yatırım ve kalite yılı olarak ilan ettiklerini ifade eden Gündoğdu, “Kuruluşumuz 20 yıl öncesine dayanmakta. 4 hekimle bu işe başladık. 2015 bizim için büyüme ve yatırım yılı oldu. Bu büyüme de Gebze Hastanesini açtık. Gebze hastanesi donanım ve birikim olarak bölgenin en iyi Hastanelerinden biri. 2016 yılı da yatırım ve kalite yılı ilan ettik. Hedeflerimizden biri Adapazarı hastanesini açmak. Ağustos Eylül aylarında hizmete açacağız. Birikimlerimizle en üst  seviyede hastane olarak hizmete açmak istiyoruz.  İzmit amiral gemimiz ve lokomotif  gücümüz. Bu gücümüz hala devam etmektedir. Sağlık hizmeti sıkıntılı bir sektör. Etik değerler çerçevesinde arkadaşlarımızın takım oyunu oynayacaklarını, hastalarla en iyi şekilde ki arada ki duvarları yıkarak omuzlarında taşıyacaklarına inanıyorum. Hayırlı olmasını diliyorum.”diye konuştu.
ETİK DEĞERLER VE KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞI
Yönetim Kurulu Başkanı Gündoğdu’nun ardından konuşan Konak Hastaneleri Genel Müdürü Ahmet Eşmeci, Konak Gebze’nin yeniden farklı bir doğum günü heyecanı yaşadığını ifade ederek  iki unsura önem verdiklerini, bunlardan  birincisinin etik değerler, ikincisinin ise kaliteli hizmet anlayışı olduğunu açıkladı. Gebze Başhekimi Erhan Çıplaklıgil ise bölgede hem fark yapacaklarını, hem de bir çok konuda eksikleri gidereceklerini söyleyerek, Hastane’nin 75 yatak kapasitesi, 5 Ameliyathane ve Acil servisle 24 saat hizmet verdiğini söyledi. Çıplaklıgil, 13 erişim yoğun bakım 13 yeni doğan 4 koroner yoğun bakıma sahip olduğunu hatırlattı. 
YENİ HEKİMLER
Konak Gebze Hastanesi’nde görev yapacak yeni Hekimler ise şöyle: 
Doç. Dr. Tuğrul Tansu (Genel Cerrahi-Kanser ve Obezite cerrahisi)
Op.Dr. Burcu Çetinkaya (Kadın  hastalıkları ve doğum uzmanı)
Op.Dr. Cem Pehlevan (Üroloji uzmanı)
Uz.Dr. Çağlayan Aslanbaş (Fizik tedavi, rehabilitasyon-Akapunktur uzmanı)
Uz.Dr. Ayhan Yüksel (İç Hastalıkları uzmanı)

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Gebze'nin Yeni Merkezi Hasta Kabulüne Başladı
Gebze'ye kazandırılan İlyasbey Sağlıklı Yaşam Merkezi kompleksindeki ağız ve diş polikliniğinde hasta...

Haberi Oku