banner1001
 Rıfat Ilgaz derki;"Sen ben neyiz ki bu patırtıda ? Bir güç  oluruz ancak bir araya gelirsek..."

Bu artık bilindik yalın bir gerçektir.
Sen ve beni bırakıp hep birlikte KoşYaz'a sahip çıkarsak büyük  bir güç oluruz. Üyelerimizin her biri ayrı bir değer, kimi kendi kendini işlemeye devam ediyor, kimi hayatın içinde işlenmiş, kimi iyi bir eğitimle işlenmiş, kiminde cevher var işlenmeye  devam ediyor. Hâl böyle olunca; gelin biz önce bize yani KoşYaz olarak kendi kendimize sahip çıkalım ki gerçek değerimiz ortaya çıksın. 
Ayşe Hicret Güdük Hocamızın muazzam sunumuyla verdiği "Çocuklarda öfke nöbetleri ve önleyici iletişim"  konulu konferansta engin bilgi birikiminden istifade ettik. Kendisini bu özverili tutumu, verdiği değer ve gayreti nedeniyle tebrik ediyor, başarılarınının daim olmasını diliyorum. 
Hayatın içinde hayata dokunarak ancak eğrililiklerimizi görebiliriz. Dünün çocukları olan bizler  yarının büyükleri olacak çocuklarımızı en değer verdiğimiz mücevher gibi ilmek ilmek işlemedikçe sorunlarımız daim olacaktır. Hep beraber önce edep ve ahlak eğitimi sonra ilim ve irfan eğitimi ile kendimizi ve çocuklarımızı eğitmedikçe de başarıya ulaşmamız söz konusu olmayacaktır. 
Nice güzel programlarda buluşup nice başarılara hep birlikte imza atacağımız güzel günler diliyorum.
Dünün çocukları bugünün çocukları diyerek ayırmadan hepimizin 23 Nisan Bayramını kutluyorum. 
Sevgiyle, muhabbetle, sağlıcakla kalın. 
Nurten KESKİN 
KoşYaz Editörü
banner983
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934