SİYASET:
Akar'dan Karabük Turu!

16 Aralık 2016 Cuma 10:40

 

CHP Afyon Milletvekili Burcu Köksal, Eskişehir Milletvekili Utku Çakıröz ile birlikte Karabük esnafı, vatandaşlar, STK’lar, Muhtarlar ve yerel basın mensupları ile bir araya gelen CHP heyeti iki günlük ziyarette vatandaşları ve STK’ları dinledi.

BAŞKANLIK VATANDAŞIN HANGİ SORUNUNU ÇÖZECEK

Safranbolu İlçesinde Muhtarlara konuşan Akar, Ülke çok zor günlerden geçiyor. Şimdi yığınla biriken sorunların yanı sıra başkanlık konuşuluyor. Sizlere soruyorum her gün şehit haberleriyle yanan bu memlekette bu sorun başkanlığın gelmesiyle mi çözülecek. Ekonomi duvara dayandı. Memleket yangın yerine döndü.Dolar aldı başını gidiyor.Doğalgaz ve elektriğe en fazla zam gelen ülkelerin başında geliyoruz.İç ve dış borç korkunç derecede çoğaldı.Tüm bunlar başkanlık gelince mi bitecek.Onun için vatandaşlarımız bu başkanlık macerasını bir kez daha düşünmeli.Bu ülke parlamenter sistemle yönetiliyor ve biz ancak parlamenter sistemimizi daha çok geliştirebiliriz.Bunun dışında bir sistem bu ülkeyi felakete götürür.Herkes aklını başına almalı.

VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Cumhuriyet rejimi bizim en iyi yönetilme şeklimizdir” dedi.CHP heyetine taleplerini ileten Muhtarlar’da Türkiye’nin her İlinde Eğitim Araştırma Hastanelerinin yanı sıra Devlet Hastanesi olduğunu ve Karabük’te de vatandaşların Devlet Hastanesi istediklerini ifade ederek, “Karabük’ün en önemli sorunlarının başında hastane sorunu var. Şimdi ek bina yapılacağı söyleniyor. Ancak bu da vatandaşlarımızın sorununu çözmeyecek. Arada fiyat faklılıkları var. Burası emekli kenti, İnsanlar karınlarını zor doyuruyor. Bu yüzden de İnsanlarımız sağlıklı hizmet alamıyorlar. Burada bulunan tüm muhtarlarımızdan mahalle halkının isteği bu yönde ve bu konuda sizden destek istiyoruz” ifadelerinde bulundular.

Mustafa Ulaş GECAL

banner982
Anahtar Kelimeler
ChpZiyaretBaşkanlık
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Büyükgöz’e ‘hayırlı olsun’...
31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde, Gebzelilerin teveccühü ve desteğiyle yeniden Gebze Belediye...

Haberi Oku