SİYASET:
Çayırova Belediyesi Kasım Ayı Meclis toplantısı

02 Kasım 2018 Cuma 14:29

Gergin geçen toplantıda Belediye Meclis toplantısında, Emek ve İnönü mahalleleriyle ilgili gelen eleştirilere yanıt veren başkan Şevki Demirci, “ Altyapıları yapıldı, bir anda asfalt atma durumumuz yok yoksa çöker yamalama yapıyoruz. Asfalt attığımız takdirde milletin parasına da emeğine de yazık. Hızlı bir şekilde sizi tozdan çamurdan kurtaracağız, 2-3 ay bekledikten sonra asfaltını tamamlayarak bitireceğiz. Ben yarın sabah burası asfaltlanacak desem yalan olur. Çökecek bir şeyi yapmak doğru değil, süreyi bekleyeceğiz. Beklerken de siz çamura toza mahkum edemeyiz. Gerekli önlemlerimiz var. Bu adamlar sırf siyaset yapacak diye bu mahallenin insanlarını kullanması şovdan başka bir şey değil. Bu CHP'nin bugüne kadar kimseye faydası olmamış." dedi.

PROVAKASYONLARA ALDANMAYIN

Sakın bunların provokasyonuna aldanmayın. Sizin bulunduğunuzu durumun tek sorumlusu da bu CHP'lilerdir. Siz doğru bir yerdesiniz. Karşınızda doğru bir adam var. Hatırlarsanız mahallenizde doğalgazımız yok diyordunuz. Allaha şükür altyapısını tamamladık. Ayrıca Kent Park'ta ki dükkan satışlarında bir eksiklik yanlışlık var diyorsanız bizde böyle olmadığı yönünde size sözlü yada yazılı cevabını veririz. Açık açık söyleyin. Usulsüz yada yolsuzluk adına ne var Kent Park dükkanlarında yada ihalesinde. İşiniz gücünüz vatandaşın aklını karıştırmak. "dedi.

MAHALLENİN GELİŞİMİNİ SİZ ENGELLEDİNİZ

CHP Meclis Üyesi Halis Koç, Başkan Demirci’nin açıklamalarına tepki gösterirken, Demirci "Siz işi şova dönüştürüyorsunuz. Halkın ihtiyaçlarını, mahallede ki vatandaşı siyasetinize alet ediyorsunuz. Biz bu iki mahallenin ne durumda olduğunu biliyoruz, burada yaşayan vatandaşlarda bunu biliyor ve yaşıyordu. Şimdi mahalledeki değişimi de biliyorlar. Zamanında sizin tutumunuz ve mahalle halkını yanlış yönlendiren tavrınız olmasaydı bu iki mahalle çok farklı bir gelişim ve değişim yaşayacaktı. Ben yine de bunu sağlayacağım diyorum. Dediğimi de yapacağımı Çayırovalı da biliyor, Allah da biliyor." dedi.

TEK BAŞINA RET VERDİ

Toplantıya katılmayanların izinli sayılması yönünde ki talebe de tepki gösteren başkan Demirci, tek başına ret oyu vererek, "Ayda bir defa bir kaç saat yapılan bir meclis oturumuna mazeretsiz şekilde katılım gösterilmemesini kabul etmiyorum. İnsanın ne kadar işi olursa olsun, kendisine oy vererek burada çalışma görevi verilen bir meclis üyesinin oturumlara katılması gerekiyor. Bu defa izinli gösterilsin ancak bundan sonra meclis katılmayan meclis üyelerin hangi mazeretle katılım göstermediğine dair belge verilsin. "dedi. Kasım Ayı Meclis oturumuna katılmayan meclis üyelerin izinli gösterilmesine salondaki tüm meclis üyeleri kabul oyu verirken Belediye Başkanı Demirci "Ben ret oyu veriyorum" diyerek kabul etmeyenler arasında tek başına el kaldırdı.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Büyükgöz’e ‘hayırlı olsun’...
31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde, Gebzelilerin teveccühü ve desteğiyle yeniden Gebze Belediye...

Haberi Oku