SİYASET:
CHP'li kadınlar kahvaltıda buluştu

30 Kasım 2016 Çarşamba 21:54


CHP Gebze İlçe Kadın Kolları, olağanüstü kadın kolları kongresinin ardından partili kadınlarla kahvaltıda buluştu. İlçe binasında dün gerçekleşen kahvaltılı programa CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Korkmaz Pekyörür, CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit ve kadın kollar yöneticileri, CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar, CHP Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Suna Çınar, CHP Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Sebahat Belek, Cumhuriyet Kadınları Derneği Çayırova Şube Başkanı Emine Özcan, CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Esener Eşsiz, CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Neşe Çetiner Celep, ADD Gebze Şube Başkanı Nilgün Aydın ve çok sayıda partili kadın katıldı.

DURSUN: DEĞİŞTİRMEK BİZİM ELİMİZDE

Programda ilk olarak konuşma yapan CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, "19-20 Kasım’da son 20 yılda kadın kollarında bu kadar yoğun katılım olmamıştı. Güç verdiniz çok teşekkür ediyorum. Adana’da dün gencecik yavrularımız feci şekilde yaşamlarını yitirdi. AK Parti çocuklarımızı cemaat ve tarikat yurtlarına emanet ettiler. Hayatları kaybeden yavrularımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Terörle mücadelede gencecik yavrularımız yaşamlarını yitiriyor. Bu toplumun kaderi bu değilse bunu değiştirmek bizim elimizde. Bu toplumun huzura refaha ihtiyacı var" dedi.

YİĞİT: ÜLKEYİ KARANLIKTAN ÇIKARACAK OLAN BİZLERİZ

Recep Dursun’un konuşmasından sonra CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit de bir konuşma yaparak, "Bugün buraya gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Bizler varsak cumhuriyet var, bizler varak savaşlar bitecektir. Ülkeyi karanlıktan çıkaracak olan bizleriz. Bugün bu kahvaltının gerçekleşmesinde emeği geçen başta kadın kollarına, ilçe başkanına ve destek veren herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

PEKYÖRÜR: SANDIKLARA SAHİP ÇIKIN

Programda son olarak ise CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Korkmaz Pekyörür, "Sandıklara sizler sahip çıkacaksınız. Sandık sorumlusu olarak çalışırsak iktidar olacağız. Sadece mahallede çalılın diyoruz. İlçe binalara gelerek görev yapın demiyoruz. Sadece mahallenizde oy kullandığınız sandıkta çalışın. Sandık eğitimi olacak. Bunun yanında geçen hafta bir seçim geçirdik. İki arkadaşımız yarıştı. Bundan sonraki dönemde her iki adayın da güzel işler yapacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı. 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Büyükgöz’e ‘hayırlı olsun’...
31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde, Gebzelilerin teveccühü ve desteğiyle yeniden Gebze Belediye...

Haberi Oku