SİYASET:
CHP'yi davet etti!

25 Haziran 2016 Cumartesi 10:28

İlk olarak il başkanlığının düzenleyeceği iftar programı hakkında bilgi veren Ceyhan, “Ramazan ayının sonuna doğru gitmekteyiz. Herkese hayırlı olmasını diliyorum. Özellikle İslam coğrafyasında yaşanan sıkıntıların bitmesini diliyorum. Ramazan ayı ibadet ayı olmasına karşın teşkilat çalışmaları da devam ediyoruz. İlçelerde düzenlenen programlara katılıyoruz. İl iftarında teşkilat olarak bir araya geleceğiz. 2 bin 500 – 3 bin kişinin katılımıyla Antikkapı’da yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

 YAPILACAK OLAN YARDIMLARI AÇIKLADI

Mardin’e düzenlenecek ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Ceyhan, “Yapılacak olan yardımları götüreceğiz. Cumartesi günü (Bugün) gideceğiz. 100 kişilik ekip olarak gideceğiz. 09.30’da Cengiz Topel’den gideceğiz. Saat 11.00’de orada olacağız. Yardım konusunda tüm unsurlarımızla çalışıyoruz. 4 bin 500 gıda kolisi, 15 bin market fişi 25 TL’lik, 300 adet buzdolabı, bir TIR un, bir TIR mutfak eşyası, 3 bin 500 çift ayakkabı, çocuklara ve gençler önemsenmektedir. Sünger yatak, vantilatör, 3 bin dolayında 75 TL’lik kıyafet fişi alındı. 16 yaş grubunun altında olanlara yönelik yapılacak. TEOG’da 250 genç Mardin’de sıralamaya girmiştir. Bunlara bisiklet verilecektir. 5’nci sınıf öğrencilere 250 bisiklet verilecektir” dedi.

 4 İLÇE ZİYARET EDİLECEK

Mardin ilçesinde Artuklu, Ömerli, Kızıltepe ve Midyat ilçelerini ziyaret edeceklerini belirten Ceyhan, “Valilik ve il başkanlığı ziyaret edilecektir. Spor salonunda dağıtımlar yapılacaktır. Heyetlere bölünme oldu. Herkes kendisine verilen ilçelerde inceleme ve ziyaretlerde bulunacaklardır. İftar saatine kadar programlar yapılacaktır. İftar saatinde bin 500 kişilik Kocaeli İl Başkanlığı olarak iftar düzenleyeceğiz. Gece 23.30 gibi Mardin’den çıkış olacaktır” şeklinde konuştu. Ziyareti Mardin halkıyla kardeşlik hukukunun birleşmesi için yaptıklarını belirten Ceyhan, "Batı ve doğu bir araya gelmektedir. Çok güzel bir proje olacaktır" dedi.

 ERDOĞAN VE YILDIRIM GELİYOR

30 Haziran tarihinde Osman Gazi Köprüsü açılışı olacağını belirten Ceyhan, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım Perşembe günü saat 18.00’de kentimizde olacaklardır. 10 bin kişilik iftar sofrası kurulacaktır. Dilovası tarafında program yapılacaktır. Herkesi bekliyoruz. Kenan Sofuoğlu’nun gösterisi olacaktır. Söz verdiğim isimleri Perşembe günü bekliyorum. Ücret ne olursa olsun, muhalefetten kim gelirse gelsin biz ödeyeceğiz. İlk sözümüzü yerine getirmeye hazırız. CHP milletvekillerini bu bağlamda bekliyorum” dedi. 
banner982
Anahtar Kelimeler
CHP’yi Davet Etti!
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Büyükgöz’e ‘hayırlı olsun’...
31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde, Gebzelilerin teveccühü ve desteğiyle yeniden Gebze Belediye...

Haberi Oku