SİYASET:
ÇOKAN:

27 Kasım 2018 Salı 15:07

AK Kocaeli hazır!

1 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde işi sıkı tutan ve bu nedenle Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için yeni bir yüz olan Doç.Dr. Tahir Büyükakın’ı aday gösteren AK Parti, Kocaeli SKM Başkanlığı’na da tecrübeli bir ismi getirdi. Daha önce de bu görevi yapan, 2014 Yerel seçimlerinde 13-0’lık zaferin mimarlarından olan Avukat Halit Çokan, Kocaeli SKM Başkanı oldu. Aynı zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da avukatı olan Çokan, ilk açıklamasında hedeflerinin 13-0 olduğunu belirtti.

ÇOKAN: HEDEFİMİZ 13-0

Çokan yaptığı ilk açıklama da şu ifadeleri kullandı: “Bizi bu göreve layık gören parti büyüklerimize teşekkür ediyorum. Rabbim bize güvenen kardeşlerimize karşı beni mahcup etmesin. Teşkilatımızın her kademesinde görev yapan teşkilat mensubu kardeşlerimizle Ak Partiye gönül vermiş tüm gönüldaşlarımızın destek ve duasına ihtiyacımız var. Hedefimiz gönül belediyeciliği hizmetini sürdürmek için Kocaeli'de tekrar tüm belediyeleri kazanmaktır. İdealimiz Türkiye'nin en yüksek oyunu Kocaeli'de almaktır. Kızıl elmamız 13-0'dır. Gün davanın ön planda tutulduğu gündür. Gün tüm arzuların, isteklerin ve şahsi beklentilerin geri plana atıldığı gündür. Gün hedefe kilitlenme günüdür.  Bu gün bize düşen, üst aklı, FETÖ'yü, PKK'yı ve bütün karanlık odakları yokluğa mahkum etmek, ağlatmak, milli ve yerli olanın yüzüne bayram sevincini nakşetmektir.”

İL YÖNETİMİNE YENİ İSİMLER

Öte yandan Ak Parti Kocaeli'nin yeni yönetim kurulu üyeleri ilk toplantıya katılarak görevlerine başladılar. Belediye Başkan Aday adaylığı için İstifa eden il yönetim kurulu üyelerinin yerine,  yönetim kurulu üyeliklerine getirilen Serkan Ateş, Arif Serkan Aydemir, Selim Çoban, Gökhan Meriç, Nuri Erturan ve Berra Akyol ilk yönetim kurulu toplantısına katılıp sahaya indiler. Hatırlanacağı üzere Adnan Turan ve Yakup Karaaslan Kandıra Belediye Başkan aday adaylığı, Engin Koyun Körfez Belediye Başkan aday adaylığı, Mustafa Yıldıztekin Gebze Belediye Başkan aday adaylığı, Ali Korkmaz İzmit Belediye Başkan aday adaylığı, Hacer Banu Çürüksuludemir ise Çayırova Belediye Başkan aday adaylığı için istifa etmişti. 

banner982
Anahtar Kelimeler
Ak PartiKocaeliSeçim
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Büyükgöz’e ‘hayırlı olsun’...
31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde, Gebzelilerin teveccühü ve desteğiyle yeniden Gebze Belediye...

Haberi Oku