SİYASET:
Fosillerden temizleyeceğiz!

18 Kasım 2015 Çarşamba 14:43

 Genel başkanlığa aday olduğu belirtilen isimlerle ilgili soruyu yanıtlayan il başkanı Ünlü, “MHP’nin politikası bellidir. Anayasanın ilk 4 maddesi bizim için değişmezdir. Seçim sonuçlarına saygılıyız. Biz hiçbir koşulda davamızdan vazgeçmeyiz. Zaman bizim haklılığımızı gösterecektir. Sosyal ortamda birilerinin adaylıklarının gündeme gelmesi bizi ilgilendirmez. Bugün resmi bir açıklama yok. Eğer olursa biz de açıklamamızı yaparız. MHP Kocaeli teşkilatı her zaman genel merkeze bağlıdır” dedi.
“EMEK VERENLERİ MUHATAB ALIRIZ”
Parti içindeki muhaliflerin söylemlerine ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Ünlü, “Sorunlarımızı ilçelerimizle tartışacağız. ‘Genel başkan değilsin’ diyerek ortaya atılan kimseyi muhatap almayız. 1 Kasım’da 123 bin 634 oy aldık. 37 bin 826 oy kaybı hakkında İl Başkanı Ünlü, “7 Haziran’da oyumuzu 50 bin artırdığımızda bize madalya takmayanlar 1 Kasım seçimlerinde kaybettiğimiz 30 bin oy için bizi eleştiremezler. MHP’nin yaptıklarının doğru olduğunu bir gün herkes fark edecek” diye konuştu.
“125 BİN KEMİK OY”
MHP’nin yüzde 12’lik bir kemik oyunun bulunduğunu dile getiren ünlü, “Kocaeli’de 125 bin kemik oyumuz var. MHP bu oyunu daha da artıracaktır. Mecliste 40 milletvekili ile mecliste olmamızın önemini milletimiz anlayacaktır” ifadelerini kullandı. İlimizdeki oy kaybının vekil sıralamasında yapılan hatalar olduğuna dair söylemlere de cevap veren Ünlü, “Sıralamanın siyasal konjonktürde bir önemi yoktur. Biz 1 Kasım seçimleri öncesinde oy kaybettiğimizi gördük, ama yapacak bir şey yoktu. Liste sıralaması ile ilgili söylemler bir algı operasyonudur” ifadelerini kullandı.
“FOSİLLERDEN KURTULACAĞIZ”
MHP’nin, MHP’yi başka bir partiye pazarlayan fosillerinden kurtulması gerektiğini söyleyen Ünlü, sözlerini şöyle tamamladı: “MHP az bütçesi ile seçim çalışması yürüttü. AKP devlet gücünü arkasına alarak seçim çalışması yaptı. Bugün ilk defa bu kadar yoğun bir seçim çalışması atlatan bir teşkilatla çalışmalarımızı yaptık. Bunları görmeden seçim sonuçlarını doğru değerlendiremezsiniz. Örneğin Kartepe bölgesinde 9 bin 320 oy alacağımızı bilen bir teşkilat oluşturduk. Bugün kartvizitli MHP’lilerin partiden gitmeleri MHP’nin hayrınadır. MHP kendi fosillerinden kurtulacaktır. Bunu herkes görecek” açıklamasında bulundu.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Büyükgöz’e ‘hayırlı olsun’...
31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde, Gebzelilerin teveccühü ve desteğiyle yeniden Gebze Belediye...

Haberi Oku